Причини водещи до безплодие при жените

  • admin
  • 25.08.2020
  • Коментарите са изключени за Причини водещи до безплодие при жените
  • Uncategorized

Според статистиките на Световната здравна организация: в 37% от случаите безплодието се дължи на жената, в 35% безплодни са и мъжът, и жената, в 8% причините са в мъжа, в 20% от случаите не се открива никаква причина за безплодието на двойката.

Какво може да доведе до безплодие при жената?

1. ВЪЗРАСТТА НА ЖЕНАТА

Това е несправедливо към жените, но така е пожелала природата! При раждането си всяко момиче има около 400 хиляди първични фоликули /яйцеклетки/ в двата яйчника. От тях само извънредно малък брой се развиват и достигат пълна зрялост. По време на активния полов живот на жената, който трае средно около 30 години, узряват към 13 фоликула годишно или всичко около 400 за целия период.

На 40-годишна възраст половината от жените вече не могат да забременеят по естествен начин.

2. ПРОБЛЕМИ С ТЕГЛОТО

 

Многото излишни килограми предизвикват хормонални смущения при жените, които са свързани и със способността за забременяване. В повечето случаи с нормализиране на теглото шансовете за зачеване се възстановяват.

При напълняване от „мъжки” тип, тоест около талията, се забелязват проблеми с овулацията, включително липса на овулация, както и поликистозни яйчници.


             


Прекалено ниското тегло в случай на анорексия също може да доведе до трудности за забременяване.

3. ЦИГАРИ

Тютюнопушенето намалява плодовитостта и при мъжете, и при жените. Изследванията сочат, че двойките пушачи имат нужда от повече време за зачеване.

4. НЯКОИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

  • Инфекциозните заболявания, предавани по полов път, могат да доведат до спад на плодовитостта.
  • Ендометриозата, която засяга 5 до 10% от жените, се характеризира с болки по време на менструацията и на сексуалните контакти и е свързана с развитие на тъкан в коремната кухина и върху яйчниците. Болестта предизвиква намаляване на броя на яйцеклетките
  • Поликистозните яйчници се срещат при около 10% от жените и често се свързват със свръхтегло. Менструацията става нередовна, увеличава се обемът на яйчниците. Поликистозните яйчници се срещат при около 10% от жените и често се свързват със свръхтегло.

Билковият Аюрведа продукт – ФЕМИ ХЕРБ, не случайно е водещ продукт в борбата с женските болести и безплодието. Той е изключително ефективен при кисти, гъбички, бяло течение, нередовен и болезнен цикъл, хормонален дисбаланс, при акне и други кожни проблеми, за поддържане на необходимия баланс на вагиналната флора и дори оказва изключителна ефикасност при безплодие.

ФЕМИ ХЕРБ е натурален Аюрведа продукт, специално разработен в подкрепа на здравето на жените от всички възрастиФЕМИ ХЕРБ се прилага за редица “женски” заболявания включително и кисти, както и за подобряване на фертилността и увеличаване на възможностите на жената за зачеване. ФЕМИ ХЕРБ има и подчертан превантивен ефект срещу появата на множество нарушения в женския организъм. Освен това Феми херб се грижи и за доброто състояние на кожата и косата. Продуктът съдържа съставки, които възстановяват хормоналния баланс, регулират месечния цикъл и овулацията и благоприятстват зачеването. Формулата на Феми херб включва доказани билкови субстанции обединени в иновативна формула. Тя е безопасна и изцяло на основата на натурални съставки, без изкуствени оцветители или консерванти – алтернатива на медикаментозната терапия при безплодие. Използва се при профилактика на ендометриоза, фиброкистозна мастопатия и влиза в състава на терапии при заболявания на женска полова система.

КАК ТОЧНО ДЕЙСТВА ФЕМИ ХЕРБ?

 Повлиява благоприятно оплакванията при гъбични инфекции, като генитални и храносмилателни микози

 Подобряване синтеза и баланса на женските полови хормони;

 Помага при смущения в менструалния цикъл, поява на бяло течение с неизяснен произход и други нарушения, свързани с хормоналното състояние на жената.

 Коригира вътрешната секреция на матката

 Регулира менструалния цикъл

 Поддържа хормоналния баланс

 Има стимулиращ и естрогеноподобен ефект върху яйчниковата тъкан и ендометриума

 Влияе благоприятно при дисменорея, маточни кръвотечения и миоматозни възли, менструални болки, менопауза, дисменорея и хиперменорея заради силно изразеното си съдосвиващо, кръвосъсирващо и антисептично действие

 Действа общоукрепващо на маточните стени

 Намалява киселинността в стомаха и успокоява спазмите на чревната мускулатура

 Използва се при профилактика на ендометриоза, фиброкистозна мастопатия и влиза в състава на терапии при заболявания на женска полова система.

 Използва се и за помощно средство при лечение на “бучки” (муковисцидоза) на гърдите

 Намалява болките по време на месечен цикъл и маточните течения.

 Повишава притока на кислород до клетките; влияе добре при оформянето и поддръжката на здравината и функциите на мембраните им; участва в синтеза на протеини, важни за тъканите

 Премахва акнето и другите несъвършенствата по-кожата, като и придава бляскав и здравословен вид

FEMI HERB е сертифициран Аюрведа продукт с гарантирано качество!

Той е отлично средство, освен при лечение, също и за профилактика!

Кога приемаме FEMI HERB?

*За подобряване ферилността и за увеличаване възможностите на жената за зачеване

*При маточни заболявания

*При бяло течение

*При мастопатия, мастит, кисти и болезненост на гърдите при менструация

*При хормонален дисбаланс

*При кистозни яйчници

*За поддържане на необходимия баланс на вагиналната флора

*За здрава кожа и коса

Можете да поръчате ФЕМИ ХЕРБ директно от онлайн магазина на производителя на най-добра цена тук >> ОНЛАЙН МАГАЗИН

или на телефон 08777 6 50 40 / всеки ден от 09:00 до 19:00ч./