“БИО БИ” ЕООД е една от най-бързо развиващите се компании, съсредоточена в разработването на натуални Аюрведа формули и производството на висококачествени и ефективни Аюрведа продукти за поддържане така мечтаното дълголетие и живот в здраве.

Аюрведа е наука, която служи за  профилактика и превенция на здравето и лечение на болестните нарушение във физиологията на тялото.  

Алтернативните Аюрведа методи се явяват заместник на традиционното медикаментозно лечение в моментите, в които западната медицина се оказва безсилна.

В продължение на 5 000 години индийците са разчитали само и единствено на тяхната медицина и фактът, че днес те са една от най-многобройната нация говори за успешните им методи на лечение. Техните методи са широкоспектърни – нещо, което може да лекува настинка, може да лекува рак и сърдечни болести.

Най-мъдрата и известна поговорка, свързана с разликите между западната и източната медицина, е: „Лекуваните от американски лекари умират информирани за точната причина за смъртта, а лекуваните в Индия продължават да живеят неизвестно защо”.

Западната медицина главно е ориентирана към премахване на симптомите – ако ни боли глава, премахваме болката, ако ни боли крак – също. Източните методи използват анализ и разглеждат организма като едно балансирано цяло. Те се стремят да възстановят нарушения баланс и по този начин да елиминират заболяването.

Ние от “БИО БИ” ЕООД дълбоко вярваме, че ключът към оздравяването, е намирането и лекуването на първоизточника на заболяване и че поддискането на симптомите не е решение в дългосрочен план.

Продуктите на “БИО БИ” ЕООД са предпочитани в над 20 страни в Европа, продукти без аналогова формула, съдържащи най-чистите и натурални компоненти, които гарантират бърза и безкомпромистна ефективност без странични ефекти. Ние сме след лидерите на пазара предлагащи най-добро съотношение цена – качество.

Можете да ни се доверите!

Екипът на “БИО БИ” ЕООД