7 симптома, че имате камъни в бъбреците

  • admin
  • 31.08.2020
  • Коментарите са изключени за 7 симптома, че имате камъни в бъбреците
  • Uncategorized

Понякога бъбречно-каменната болест се бърка с уроинфекции и лечението е грешно или се отлага във времето. Ето сигурните симптоми, които ще ви кажат, че имате камъни в бъбреците.

Болка в кръста, корема или от двете страни

Ако камъните се намират в бъбреците, може и да не ги усещате. Но, когато тръгнат да излизат, запушват уретера и причиняват режеща болка в областта на кръста. Мнозина описват тази болка като по-силна и от родилните болки, както и от която и да е друга болка.

Парене при уриниране

Когато камъните се придвижват от бъбреците към пикочния мехур, това причинява не само болка, но и може да доведе до болезнено и парещо уриниране.

Кръв в урината

Обичайно камъните в бъбреците са абразивни и при преминаването си през уретера водят до нараняване на тъканите, а оттам и до кръв в урината.

 

Чести позиви за уриниране

Хората, страдащи от камъни в бъбреците, имат чести позиви за уриниране, а когато отидат до тоалетната, се оказва, че почти няма какво да отделят, само няколко капки. Причината е, че при движението си, камъните дразнят уретера и това ви подканя да ходите по-често до тоалетната без причина.

Гадене и повръщане

Хората, страдащи от бъбречно-каменна болест, изпитват гадене и повръщане, ако камъкът е запучил частично или напълно уретера, като по този начин възпрепятства навлизането на урина в пикочния мехур.

Неприятна остра миризма

Ако урината ви мирише не просто неприятно, а отвратително, това може да се дължи на камъните в бъбреците ви.

Треска

Високата температура, втрисането и усещането, че сте болни от грип може да са признак на бъбречно-каменна болест. Причината за тези симптоми може да се дължи на това, че камъкът е заседнал по пътя си към пикочния мехур и може да се наложи спешна медицинска помощ.

Най- добрия начин да си помогнем ако имаме камъни в бъбреците е като използваме натурални билкови продукти без странични ефекти. Таково средство е Нефро Херб.

НЕФРО ХЕРБ – в подрекрепа за здравето на бъбреците, при камъни в бъбреците, бъбречни кризи, цистит и за профилактика

Нефро херб е иновативна билкова формула, която допринася за поддържане на правилното функциониране на бъбреците и уринарния тракт. Той оказва чудесен ефект върху дейността на отделителната система и организма като цяло. Нефро херб е изключително подходящ при инфекции на уринарния тракт, песъчинки или камъни във бъбреците. Спомага за разбиване на камъните и тяхното изхвърляне, чрез урината. НЕРФРО ХЕРБ се препоръчва и за профилактика с цел предпазване от появата на бъбречно-каменна болест и други нарушения в уринарния тракт. Помага за поддържане нормалния състав и Ph на урината и укрепва целостта на лигавицата на пикочния мехур и уринарните пътища. Нефро херб оказва и лек дрениращ ефект, като отвежда от тялото задържаните течности и токсини.

Как действа НЕФРО ХЕРБ?

При бъбречни заболявания и болести на пикочо-половата система: камъни в бъбреците, песъчинки в бъбреците, цистит, уретрит, простатит и т.н.

При инфекциозни и паразитни болести: генитален херпес, папилома на пикочния мехур,хламидиаза, гонорея, вирусен хепатит и т.н.

При болести на храносмилателната система : холестаза, хепатит.

При болести на ендокринната система, разстройства на храненето и на обмяната на веществата:  киселинно-алкален дисбаланс,захарен диабет, безвкусен диабет,хипергликемия, метаболитен синдром

Новообразувания: злокачествени образувания на бъбреците и пикочо-половата система

Можете да поръчате НЕФРО ХЕРБ директно от онлайн магазина на производителя на най-добра цена тук >> ОНЛАЙН МАГАЗИН

или на телефон 08777 6 50 40 / всеки ден от 09:00 до 19:00ч./