Симптоми алармиращи за сериозни проблеми с черния дроб

  • admin
  • 01.12.2020
  • Коментарите са изключени за Симптоми алармиращи за сериозни проблеми с черния дроб
  • Uncategorized

Според “Medicine Health Library” на Джон Хопкинс, цирозата и други хронични чернодробни заболявания са често срещани причини за смърт в САЩ. Също така се посочва, че средно 31 хиляди души в САЩ умират всяка година от цироза. Така че е наложително хората да знаят, които са признаците, които увреждат черния дроб.

В много случаи увреждаме черния дроб поради избора си на начин на живот. Независимо дали постоянно консумирате големи количества алкохол, пушите цигари или преяжда с нездравословна храна, вие поставяте допълнителен стрес върху черния дроб. Ако черният Ви дроб е прекалено натоварен, той няма да може да разгражда мазнините и да произвежда енергия, така че ще се уморите.

По-долу ще намерите най-честите признаци на увреждане на черния дроб и ако изпитвате някой от тях, трябва да посетите лекар и да помислите за промяна на някои от вашите навици.

Абдоминални болки: Според Брус Бейкън, професор по вътрешни болести и председател на гастроентерологията в Университетското училище по медицина “Сейнт Луис”, един общ признак за увреждане на черния дроб са коремните болки. Бейкън казва, че ще почувствате подуване или болка в горния десен квадрант на корема. Причината за това е, че дебелият край на черния дроб е от дясната страна.

Жълта кожа или очи (жълтеница): Джамил Уоким-Флеминг, специалист по чернодробното заболяване в клиниката в Кливланд, обяснява, че увреденият черен дроб причинява жълто на кожата или очите ви, тъй като позволява да се отдели билирубин (жълто съединение) в кръвта ви. Ако черният дроб е здрав, той ще може да се справи с билирубина, добавя Флеминг.

Болка в ставите: Флеминг посочва, че повръщането, ставните болки, умората и загуба на апетит са всички взаимосвързани симптоми на чернодробно заболяване – главно автоимунен хепатит. Това е състояние, при което имунната ви система атакува клетъчните тъкани в черния дроб. Според Националните здравни институти това състояние е по-често при жените, отколкото при мъжете.

Кожни петна: Според Флеминг, ако черният дроб не почиства правилно кръвта в тялото ви, проблеми със съсирването могат да се появят близо до повърхността на кожата. Флеминг добавя, че тези проблеми с кръвосъсирването могат да причинят големи кожни петна.

Объркване: Един от признаците за увреждане на черния дроб е, ако започнете да изпитвате объркване. Според Флеминг увреденият черен дроб може да позволи да се натрупа прекалено много мед в кръвта и мозъка ви. Това може да доведе до симптоми, подобни на Алцхаймер. Тя добавя, че ако изпитвате това, шансовете са, че това не е единственият симптом, който сте изпитали. Объркването се свързва с напреднало чернодробно заболяване.

Кой е най-щадящият и ефективен метод за профилактика и прочистване на черния дроб от вредното влияние на алкохола и нездравословната храна?

Важно е да знаете, че за да прочиствате с медикаменти черния си дроб, трябва да го правите с продукти, които са напълно натурални, без да съдържат химикали и други вредни вещества. Такъв продукт е Ливо херб – натурален Аюрведа продукт със 100% натурални съставки и доказана формула, която ефективно прочиства черния дроб и жлъчката.

ЛИВО ХЕРБ е изцяло натурален Аюрведа продукт, който подпомага нормалното функциониране на черния дроб и елиминира натрупаните в него токсини. ЛИВО ХЕРБ благоприятно повлиява възстановителните процеси в черния дроб  като предпазва чернодробните клетки от вредното въздействие на свободните радикали. Продукта има благотворно действие върху черния дроб, и при следните състояния: хронични хепатити и чернодробни възпаления, токсични увреждания, алкохолна интоксикация, цироза, стеатоза и др.  ЛИВО ХЕРБ може да се използва за предпазване на черния дроб от увреждане при прекомерна употреба на алкохол, тежки и мазни храни, при прием на увреждащи черния дроб лекарства и др.

Как действа ЛИВО ХЕРБ?

  • Прочиства черния дроб от токсините, бактериални и вирусни инфекции, пестициди, лекарства, алкохол
  • Спомага за отделянето на токсичните вещества от организма и пречиства черния дроб и жлъчката на клетъчно ниво
  • Регулира стойностите на чернодробните ензими.
  • Подобрява обмяната на липидите
  • Защитава клетъчните мембрани
  • Предпазва черния дроб от увреждане
  • Засилва естествените процеси на детоксикация

Ползи от приема на ЛИВО ХЕРБ:

  • Нормално и здравословно функциониране на черния дроб
  • Благоприятно повлияване на възстановителните процеси в черния дроб
  • Нормални функции на стомашно-чревния тракт и храносмилането
  • Естествено пречистване на организма от токсини и тежки метали
  • Намаляване на последиците от нездравословно хранене, приема на алкохол и токсичните ефекти на някои лекарствени препарати
  • Стимулиране на изхвърлянето на отпадните вещества от дейността на човешкия организъм

*ВНИМАНИЕ! Ливо херб е сертифициран , напълно натурален билков продукт без странични действия. Приема се без лекарско предписание. Приемът е 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и стига за пълния курс от 3 месеца, а цената е 65лв / което е по-малко от  22лв/месец/ .

Поръчай директно от производителя с БЕЗПЛАТНА доставка  на най-добри цени през онлайн магазина тук>>ПОРЪЧКА >>bio-be.com/produkt/livo-herb/

или на телефон 0877765040/ понеделник-неделя 09:-19:00/

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!