Как да се грижим правилно за здравето на сърцето?

  • admin
  • 01.12.2020
  • Коментарите са изключени за Как да се грижим правилно за здравето на сърцето?
  • Uncategorized

Грижата за сърцето е грижа за цялостно здраве. Тя включва няколко важни аспекта, които ще разгледаме тук. Ще напомним, че за проследяването на здравето помагат и ежегодни лабораторни изследвания на кръв.

 

1 Правилното хранене

Правилната диета помага за здравето на сърцето. Храните, които са важни за това, включват предимно риба, бобови, ядки, плодове. Те набавят не само така необходимите витамини, но и ненаситени мастни киселини, които обуславят добро здравословно състояние.

Особено внимание трябва да се обърне на консумацията на достатъчно риба, поне веднъж седмично. Тя е отличен източник на омега 3 мастни киселини.

Умереността е важна, особено по отношение на приема на белтъчини. Прекомерната им консумация натоварва сърдечно-съдовата система, особено с напредване на възрастта.

 

2.Избягване на сладки храни и газирани напитки

Тези храни и напитки действат неблагоприятно на сърцето, тъй като набавят прекалено много калории, често от тях се напълнява и излишните килограми натоварват сърдечния мускул.

 

3. Французите дават добър пример

У французите рядко се срещат проблеми със сърцето. Смята се, че за това допринася честата консумация на червено вино в тази страна. Всъщност ролята за по-здраво сърце играят гроздовите семки. Консумирайте грозде за здраво сърце.

4. Студът крие рискове за сърцето

През зимата, особено в много студени дни, се увеличават случаите на инфаркт. Причината за това е свиването на кръвоносните съдове, а поради това, че топлината в тялото се запазва, се повишава кръвното налягане. Освен това студът улеснява кръвосъсирването. Хората със сърдечни заболявания трябва редовно да приемат лекарствата си, а ако е необходимо, и да се добавят и кръворазреждащи лекарства.

 

5. Достатъчното движение

Не е задължително да спортувате, за да поддържате здраво сърце. Редовното ходене пеша, или винаги когато можете да отделите време, ако режимът ви на живот не позволява редовно сутрешно ходене. Поставете си за цел постигане на даден брой крачки за всеки ден. Можете да използвате приложение на телефона си или да си купите часовник с крачкомер.

 

6.Натурални билкови средства, които пазят сърцето

КАРДИ ХЕРБ е изцяло натурален Аюрведа продукт, който подпомага нормалната дейност на сърцето и на цялата сърдечно-съдова система, както и се грижи за поддържането на нормално кръвно налягане. КАРДИ ХЕРБ влияе изключително добре на състоянието на организма при сърдечни проблеми, доставя енергия на сърцето, подобрява работата на сърдечния мускул и предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали. Продуктът подпомага организма за намаляване последиците от прекарани инфаркти и инсулти, увеличава силата на сърдечните съкращения и притока на кислород.

Ползи от употребата на КАРДИ ХЕРБ:

  • Подпомага нормалната дейност на сърцето и на цялата сърдечно-съдова система
  • Нормализира кръвното налягане
  • Спомага за предпазване от образуването на тромби
  • Увеличава силата на сърдечните съкращения и притока на кислород
  • Подобрява работата на сърдечния мускул

Как действа  КАРДИ ХЕРБ?

  • Пречиства кръвта от „лошия“ холестерол
  • Нормализира кръвното налягане
  • Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система
  • Спомага за значително намаляване на вероятността за получаване на инфаркт и инсулт
  • Очиства съдовите стени от натрупани атеросклеротични плаки
  • Поддържа нормалната пропускливост на стените на кръвоносните съдове
  • Действа като профилактично средство при рехабилитация при мозъчен инсулт, сърдечен инфаркт и други заболявания на сърдечно-съдовата система
  • Профилактично приемане на КАРДИ ХЕРБ допринася за поддържане нормални нива на холестерол в кръвта

ВНИМАНИЕ! Карди херб е натурален билков Аюрведа продукт от серията на БИОби . Той няма странични ефекти и се приема без лекарско предписание. Приемът е по 2 капсули на ден, в продължение на 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и е достатъчна за пълния 3 месечен курс.

Можете да поръчате КАРДИ ХЕРБ директно от онлайн магазина на производителя на най-добра цена тук >> ОНЛАЙН МАГАЗИН

или на телефон 08777 6 50 40 / всеки ден от 09:00 до 19:00ч./

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!