ЛЕТЕН ДЕТОКС- ЕФЕКТИВНИ СЪВЕТИ

  • admin
  • 25.06.2020
  • Коментарите са изключени за ЛЕТЕН ДЕТОКС- ЕФЕКТИВНИ СЪВЕТИ
  • Uncategorized

Лятото започна, но е възможно все още да не се чувствате съвсем леко в тялото си. Това означава, че трябва да промените нещо в храненето си. Анри Шено е създател на уникална система за детокс на организма. Неговите тайни за хармония на тялото и духа се споделят от много жени по света, което означава, че са ефективни. Анри Шено е доктор по психология и създател на биоонтологията – концепция за изследване на психо-физическото стареене на организма.

Запитали ли сте се какво всъщност правите по време на почивката си? Лежите на плажа по 8 часа на ден, след което отивате в ресторанта да вечеряте и по този начин лишавате тялото си от динамиката. Движението ускорява метаболизма.

1. Освобождаването от токсините е естествен процес в организма. Той се осъществява с помощта на храносмилателния тракт, бъбреците, белите дробове и кожата. А за това е необходима водата. Да се пие по 3-4 литра вода на ден е несериозно. По-добре всеки път пийте вода, след като посетите тоалетната: важно е кръвта да не става гъста и да продължава ефективно да извежда излишните вещества.

2. Обръщайте внимание на това как дъвчете! Ако го правите добре и старателно, това означава, че мозъкът има време да разпознае продуктите, които сте сложили в устата си и да отговори с адекватна реакция (да отдели за всеки отделен продукт различен ензим, необходим за храносмилането), а това да подаде обратен сигнал. По този начин вие ще изядете една трета от това, което по принцип ядете. Ако следвате този метод за около девет месеца, ще успеете да балансирате теглото си.

3. Защо девет месеца?! Защото отнема доста време, за да се развие навикът да се дъвче дълго и старателно. Второ: за да загубите един килограм мазнини, тялото ви се нуждае от минимум един месец. На трето място, едно дете се нуждае от девет месеца, за да се оформи и да поеме самостоятелно пътя си, след като се роди. Толкова трябва на всеки организъм, за да се възстанови или „прероди“. Да отслабнете за една седмица е несериозно – ще загубите мускулна маса, но не и мазнини.

4. Времето е извънредно важен фактор. Например сутрин организмът ни работи по различен начин в сравнение с деня или нощта. След 35 години способността да смила храната и биохормоналният фон намаляват. Общата метаболитна динамика се променя на всеки седем години, което също трябва да се вземе под внимание. След 35 години не трябва да рискувате със загуба на мускулна маса и плътност на костите.

5. Не трябва да разглеждате продуктите като „забранени“ или „суперполезни“, а по-скоро какво е качеството и количеството им. Истински вреден е калиевият цианид. Да вземем шоколадът например – ако той е качествен, е изключително полезен. Сутрин комбинацията от кафе-ристрето с парче черен шоколад е класика, която е дори полезна. Колбасът също може да бъде прекрасен продукт, зависи какво съдържа.

6. Никога не се срамувайте от себе си. Най-малкото, защото другите хора ви обръщат доста по-малко внимание, отколкото вие си мислите. Много по-важно е да се чувствате във форма, отколкото да имате перфектни форми. Единственият човек на света, в който трябва да сте сигурни, сте самите вие. Аз-ът е от съществено значение и е необходимо да го съхраните, защото е изключителен. Не се поддавайте на политически и социални обстоятелства. Постъпвайте според собствената си воля, но нека да е основана на знания. Всеки ден си задавайте въпроси и не позволявайте да живеете в рутина.

Мислете за това как да подсигурявате здравето си, а не как да се предпазвате от болести. И не забравяйте да се отнасяте към постиженията си с ирония!

СЛИМО ХЕРБ – БИЛКОВА ФОРМУЛА ЗА КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО

  • Понижава телесното тегло
  • Забързва метаболизма
  • Стимулира изгарянето на мазнините
  • Премахва токсините от тялото
  • Потиска апетита
  • Съхранява мускулната маса
  • Повишава енергията

Как действа СЛИМО ХЕРБ?

Увеличава нивото на метаболизъм: Оказва положителен ефект при хора с проблеми свързани с щитовидната жлеза, тъй като хипотиреоидизмът  дори, когато се лекува може да понижи метаболизма.

Намалява мазнините в коремната област: Дисбаласнът на надбъбречната жлеза и хормоналните промени , обичайни за проблеми със щитовидната жлеза , често предизвикват бързо акумилиране на коремните мазнини. Ето защо Слимо херб е изключително ефективен при изчистването им.

Допринася за увеличаване на мускулния растеж:  Мускулите изгарят мазнини, което също допринася за повишен метаболизъм, полезен при намаляването на теглото и здравословното му поддържане.

Намалява холестерола и триглицеридите: Той като дори при лечение, много хора с проблеми с щитовидната жлеза имат повишени нива на холестерол и триглецериди , тази полза от продукта би могла да окаже въздействие върху здравословното им състояние.