ДЕТОКС На Дебелото Черво = ДЕТОКС На Организма

  • admin
  • 07.08.2020
  • Коментарите са изключени за ДЕТОКС На Дебелото Черво = ДЕТОКС На Организма
  • Uncategorized

Всекидневно в телата ни попадат различни отпадъчни вещества и токсини , с които организмът ни не може да се пребори сам. Ден след ден тези вредни отпадъци се натрупват, запушват артериите, затрудняват работата на органите ни и започваме да се чувстваме все по-зле, по-уморени, разконцентрирани. Появяват се запек, диария, сенки по очите, наддаваме на тегло, имаме лош дъх и лошо храносмилане, чувстваме се подути, болни и неспособни да се радваме на живота. Детоксикацията на организма е единственият начин за предотвратим този сценарии. Това е начинът да помогнем на черния дроб, бъбреците, лимфната система, кожата и кръвта, да заработят на пълни обороти и да се справят с токсините. Редовната детоксикация пречиства цялото тяло, премахвайки токсичните вещества, депонираните отпадъци, паразитите и тежките метали от дебелото черво.

ФУНКЦИИ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

Дебелото черво представлява крайната част от храносмилателния тракт. Не всичката храна, която изяжда човек може да бъде смляна в храносмилателния канал и използвана от организма. Несмляната част не може да бъде всмукана от тънкото черво и попада в дебелото. Функциите на дебелото черво се състоят в микробно смилане на необработената храна и резорбацията на електролити и вода както и разграждането и елиминирането на голямо количество от токсините в тялото. Без него щяхме да сме ходещи бомби с миризлива, на половина смяна храна.

Средностатистическият човек има около 10 кг токсични отпадъци в дебелото черво, което спъва абсорбирането на храната, която консумира и извеждането й от тялото.

„Смъртта започва от дебелото черво“ ?

Тежкото покритие на слуз в дебелото черво се удебелява и става дом на гниещи процеси. Кръвоносните капиляри на дебелото черво започват да поемат токсини, отрови и вредни остатъци, които се просмукват през стените на червата. Всички тъкани и органи на тялото сега приемат токсични вещества. Тук е началото на истинското самоотравяне на организма на физическо ниво

Dr. Jorgen Bernard Jensen, DC, ND, PhD

Резултатът от проведена аутопсия показа, че изследваното дебело черво е с диаметър от 15см и с възможност за пропускливост не по-голяма от диаметъра на молив. Останалата част представляваше наслоен фекален материал. Другата аутопсия разкри дебело черво с тегло от невероятните 19кг.

Dr. George Fisher, MD,PhD

Нашата собствена фекална материя започва бавно да ни отравя, заразявайки и загнивайки заобикалящите я тъкани дегенерирайки червата ни, причинявайки възпаления, полипи, пукнатини, язви, тумори и в крайна сметка смърт. Ние се самоотравяме.

Dr. Richard Schulze

Методи за прочистване на червата

Немалко от продуктите за прочистване на червата са съставени от компоненти с дразнещ абразивен ефект, водещ след себе си до странични реакции като колики или диария. Другите продукти за детоксикация въздействат както на здравата лигавица, така и на токсичния биофилм в дебелото черво и по този начин вредят на храносмилателната система.

Колон херб помага на тялото по естествен път да се освободи от натрупаните токсични вещества, които оказват негативно влияние на върху здравето и качеството на живот!

Колон херб прочиства стомашно-чревния тракт по- естествен път при регулярните изхождания, без да предизвиква излишен дискомфорт.

Продуктът не съдържа съставки, оказващи негативно влияние върху здравата лигавица. Напротив, добавката овлажнява и възстановява чревните стени по щадящ начин.

“ Детоксикацията е необходима за съвременния човек, защото дори и да се храни здравословно е изложен на различни замърсители като околна среда, стрес, битова химия, лекарства. За момента аз препоръчвам на моите пациенти да приемат Колон херб, защото това е единственият продукт, който съм срещал, който не само прочиства идеално червата, но и не създава дискомфорт по време на приема, което знаем колко е важно предвид факта, че сме работещи хора и ни е невъзможно да си стоим в къщи по цял ден, близо до банята, докато правим детоксикацията си. “  – д-р Атанасов

КАК ДЕЙСТВА КОЛОН ХЕРБ?

Предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт

Регулира перисталтиката на червата

Подпомага храносмилането и пази от стомашно-чревни неразположения

Благотворно повлиява процесите на смилане, абсорбция и изхвърляне на хранителните вещества

Подпомага изхвърлянето на отпадъци и токсини от чревния тракт

Опитът на медиците демонстрира, че третирането на хроничните заболявания е по-трудно, ако пациентът не се е погрижил за своята детоксикация. Тя следва да се извършва периодично при смяна на сезоните или на интервал от половин година.

Иновативната формула на  Колон херб  със сигурност е решение за всеки, който иска превантивно да прочисти стомашно-чревния си тракт, както и за тези които вече имат установени заболявания.

Колон херб е повече от хранителна добавка. Продуктът предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт.

Колон херб дава възможност да се премахне нездравословния биофилм в домашни условия, по сигурен начин, лесно и удобно. Тя може да бъде извършена в рамките на 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и е достатъчна за провеждане на пълния 3 месечен курс. Приема се по 2 капсули на ден сутрин.

Къде да отрием Колон херб?

Колон херб, можете да поръчате на телефон 08777 6 50 40 или директно през онлайн магазина – www.bio-be.com , като ще Ви бъде доставен с безплатна доставка до адрес или офис на Еконт.

Наличен е и в избрани АПТЕКИ в страната. Аптеките, от които можете да го закупите, можете да намерите тук >> АПТЕЧНА МРЕЖА 

ВАЖНО! Колон херб е натурален Аюрведа продукт без лекарско предписание. 100% билкова формула , без противопоказания .

Цена: 64лв за опаковка със 180 капсули, която стига за пълния курс от 3 месеца. Доставката е БЕЗПЛАТНА!

Ползи от употребата на Колон херб:

*Почиства ефективно червата;
*Осигурява ви повече енергия;
*Отслабвате по-бързо;
*Подобрявате метаболизма си;

*Успокоява болката;
*Има противоалергични и противовъзпалителни свойства;
*Регенерира клетките;
*Оказва ефект, подобен на антибиотик;

ПАКЕТ „ДЕТОКС“: Клетъчен ДЕТОКС и прочистване на дебелото черво! Прочистване на лимфата, кръвта и клетките!

Бърза поръчка на телефон : 0877765040 /всеки ден между 09:00-19:00/ с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на следващият ден!

Ако искаш да направиш успоредно прочистване на дебелото черво, черния дроб и жлъчката, за теб е пакет „Клийнър“. Сега и на специална промо цена!

ПАКЕТ „Фит“ – за прочистване на дебелото черво, лимфната система, кръвта и клетките, за нормализиране на теглото при хора с проблеми свързани с щитовидната жлеза

Бърза поръчка на телефон : 0877765040 /всеки ден между 09:00-19:00/ с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на следващият ден!

Бърза поръчка на телефон : 0877765040 /всеки ден между 09:00-19:00/ с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на следващият ден!

Разгледайте пълната гама от Аюрведа продукти на BIObe , възползвайте се от промоциите и отстъпките:


НАУЧИ ПОВЕЧЕ ТУК

МНЕНИЯ ОТ ХОРА, КОИТО СА ПОЛЗВАЛИ КОЛОН ХЕРБ: