Билково прочистване на тялото за 90 дни!

  • admin
  • 16.08.2020
  • Коментарите са изключени за Билково прочистване на тялото за 90 дни!
  • Uncategorized

Който не знае причината на дадена болест, той не може да я лекува.


Според лечителят Дънов 2 причини произвеждат болести и страдания: едната е физическа –
неправилно дишане и хранене; втората е психическа -неправилно мислене и
чувстване.

Никой от нас не се съмнява, че огромна част от „модерните“ болести са последици от нашия начин на живот- заседналост, лоша храна, мръсен въздух, стрес и т.н.

Колко от нас, могат да променят това – да се преместят на живеят на място с чист въздух, да произвеждат сами храната си, да спортуват редовно или да напуснат напрегнатата си работа ?

Истината е, че за момента сме неспособни да извършим всичко това, защото това е животът на 21 век!

Какво правим в тези моменти ? 

Има хора, които се примиряват с положението си и други, които търсят алтернативи. А вариант винаги има.

Природата обича онези, които изпълняват нейните закони. Тя ги повдига, дава им живот преизобилно.

Последните няколко години, учените от цял свят започнаха сериозно да изследват билките. Фармацевтичната индустрия започна да замества част от  химичните продукти с билкови. Ефективността на лекарствата не се загуби, но противодействията драстично намаляха.

В момента, най-голям интерес в изследователите предизвика едно чудотворно растение, наречено Сладък пелин ( Artemisia annua) . Този пелин е специален сорт, който е в състояние за кратък период от няколко месеца, да изчисти напълно организма от всички токсини, шлаки и паразити в тялото.Изключително ефективен е при прочистване на лимфата и кръвта. Китайски учен , дори стана нобелов лауреат с изследванията си за Сладкия пелин.


Кога трябва да приемате Сладък пелин :

  • При всички, които водят нездравословен начин на живот, свързан с много стрес и липса на физическа активност, съчетани с нередовен режим на хранене
  • При наличие на силни възпалителни процеси в тялото, както и гъбични инфекции
  • Заболявания на опорно – двигателната система, свързани със застояване и залежаване
  • Хора в напреднала възраст, като превенция и гаранция за здравословен начин на детоксикация
  • При болни от подагра, диабет, високо кръвно налягане, заболявания на бъбреците, стомашно-чревния тракт и др.;
  • Намален метаболизъм
  • Кожни проблеми – лош вид на кожата

Съветите на специалиста д-р Славова, натуропат

“ Беше ми трудно да успея да работя с пациентите, които се лутаха между вредните си привички и желанието за здраве.С билката Сладък пелин на капсули  днес е много по-лесно да активизираме всички защитни сили на организма, които естествено, съчетаваме с нормализиране на начина на живот и хранене. Съвременният човек трупа много отрови, които идват през пържените храни, недоспиването, стреса, преумората. Билката  Сладък пелин във вид на капсули  e преграда срещу свободните радикали, които се натрупват в тялото ни. Като единствена алтернатива, той е част от възможната профилактика на редица терминални заболявания.

Препоръчвам на моите пациенти, внимателно да гледат, когато купуват билки. Аз лично съм си патила от съмнителни вносни растения от Китай, които бяха заложили на карта кариерата ми. Страни , които бълват непрестанно огромна продукция , правят сериозни компромиси с качеството. При билките е важно да знаете, че те се оглеждат в екологични условия и сушенето е по естествен път. Така си гарантираме, че качествата на билките са запазени и освен, че ще бъдат полезни за нас, приемът им няма да крие рискове. Също така е важно да отбележа, че билки и билкови продукти без етикети и разрешителни са голям риск за нас. В такива моменти, ние не знаем нито качеството, нито дори реалният продукт, които си закупуваме.

За мое щастие, както и на пациентите ми, живеем в страната, която е най-качествения производител за билки. При нас, все още са запазени традициите при отглеждане на билки и по тази причина, страната ни е лидер в света по производството им. Практиката ми е показала, че трябва винаги да се доверявам на сигурни български производители, за да бъде фитотерапията ефективна. Такъв производител е фирмата Ахрида БИО“

Ахрида БИО притежава сертификат за БИО продукция и е доказала се вече повече от 5 години на българския и международния пазар.

Официален сайт на единствения български производител на Сладък пелин – Ахрида БИО  ТУК >>> www.mursalski-chai.com

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ И КОНСУЛТАЦИЯ: 0886 15 36 36 /всеки ден от 09:00-19:00ч./

Доставката е БЕЗПЛАТНА

Официален сайт на Ахрида БИО – www.mursalski-chai.com

Директен телефон за поръчки и запитвания : 0886 15 36 36 / понеделник -неделя 9:00-19:00ч./

РЕАЛНИ ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ НА АХРИДА БИО: