Симптомите, които алармират, че имаме проблем с дебелото черво

  • admin
  • 11.09.2020
  • Коментарите са изключени за Симптомите, които алармират, че имаме проблем с дебелото черво
  • Uncategorized

Дебелото черво е най-крайната част на храносмилателната система на човека. Средно дължината му е около метър и половина. Има храни, които не успяват да бъдат смлени от храносмилателния канал и те попадат именно в дебелото черво.

То съдържа вода и соли., много безвредни бактерии, предизвикващи гниене на някои хранителни отпадъци, при което се образуват газове. Дебелото черво, обгражда тънкото черво от три страни. Разделя се на три основни части: сляпо черво (цекум), ободно черво (колон) и право черво (ректум) като накрая завършва с ануса.

Според терминологичната анатомия към дебелото черво се включва и ануса, въпреки че някои автори не го причисляват към този отдел на храносмилателната система. Функциите на дебелото черво се състоят в микробно смилане на храната и резорбция на електролити и вода. За едно денонощие при човека, приблизително 1,5 литра течни продукти от храносмилането в тънкото черво навлизат в дебелото черво. Същите престояват там за около 12 часа.

В резултат на обработката се образуват 450 грама полутечни фекалии. И двете функции на дебелото черво изискват забавено преминаване на храната през този отдел на храносмилателната система. В дебелото черво се извършва основното смилане на захари и белтъчини под въздействието на микробни ензими. Съществува популярна поговорка, че болестта започва в стомаха, а смъртта в дебелото черво.

Ето как да разберем, че дебелото ни черво е болно?

Ако забелязвате симптоми като запек, подуване, кожни екземи, алергии, лош дъх, неприятна миризма на кожата, обложен език, неприятна миризма при изпотяване, то трябва да отидете на преглед за дебелото си черво, защото най-вероятно то е болно. Това са ясни симптоми, че токсините се абсорбират вместо да ги изхвърляте.

Как да прочистим безопасно дебелото черво

Немалко от продуктите за прочистване на червата са съставени от компоненти с дразнещ абразивен ефект, водещ след себе си до странични реакции като колики или диария. Също така тези продукти въздействат както на здравата лигавица, така и на токсичния биофилм в дебелото черво и по този начин вредят на храносмилателната система.

Затова препоръчваме да се използват само натурални билкови продукти, които не дразнят дебелото черво. Такъв продукт е Колон херб.

Колон херб помага на тялото по естествен път да се освободи от натрупаните токсични вещества, които оказват негативно влияние на върху здравето и качеството на живот!

Колон херб прочиства стомашно-чревния тракт по- естествен път при регулярните изхождания, без да предизвиква излишен дискомфорт.

Продуктът не съдържа съставки, оказващи негативно влияние върху здравата лигавица. Напротив, добавката овлажнява и възстановява чревните стени по щадящ начин.

“ Детоксикацията е необходима за съвременния човек, защото дори и да се храни здравословно е изложен на различни замърсители като околна среда, стрес, битова химия, лекарства. За момента аз препоръчвам на моите пациенти да приемат Колон херб, защото това е единственият продукт, който съм срещал, който не само прочиства идеално червата, но и не създава дискомфорт по време на приема, което знаем колко е важно предвид факта, че сме работещи хора и ни е невъзможно да си стоим в къщи по цял ден, близо до банята, докато правим детоксикацията си. “  – д-р Атанасов

КАК ДЕЙСТВА КОЛОН ХЕРБ?

Предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт

Регулира перисталтиката на червата

Подпомага храносмилането и пази от стомашно-чревни неразположения

Благотворно повлиява процесите на смилане, абсорбция и изхвърляне на хранителните вещества

Подпомага изхвърлянето на отпадъци и токсини от чревния тракт

Опитът на медиците демонстрира, че третирането на хроничните заболявания е по-трудно, ако пациентът не се е погрижил за своята детоксикация. Тя следва да се извършва периодично при смяна на сезоните или на интервал от половин година.

Иновативната формула на  Колон херб  със сигурност е решение за всеки, който иска превантивно да прочисти стомашно-чревния си тракт, както и за тези които вече имат установени заболявания.

Колон херб е повече от хранителна добавка. Продуктът предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт.

Колон херб дава възможност да се премахне нездравословния биофилм в домашни условия, по сигурен начин, лесно и удобно. Тя може да бъде извършена в рамките на 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и е достатъчна за провеждане на пълния 3 месечен курс. Приема се по 2 капсули на ден сутрин.

Къде да отрием Колон херб?

Колон херб, можете да поръчате на телефон 08777 6 50 40 или директно през онлайн магазина – www.bio-be.com , като ще Ви бъде доставен с безплатна доставка до адрес или офис на Еконт.

Наличен е и в избрани АПТЕКИ в страната. Аптеките, от които можете да го закупите, можете да намерите тук >> АПТЕЧНА МРЕЖА 

ВАЖНО! Колон херб е натурален Аюрведа продукт без лекарско предписание. 100% билкова формула , без противопоказания .

Цена: 64лв за опаковка със 180 капсули, която стига за пълния курс от 3 месеца. Доставката е БЕЗПЛАТНА!

Ползи от употребата на Колон херб:

*Почиства ефективно червата;
*Осигурява ви повече енергия;
*Отслабвате по-бързо;
*Подобрявате метаболизма си;

*Успокоява болката;
*Има противоалергични и противовъзпалителни свойства;
*Регенерира клетките;
*Оказва ефект, подобен на антибиотик;

ПАКЕТ „ДЕТОКС“: Клетъчен ДЕТОКС и прочистване на дебелото черво! Прочистване на лимфата, кръвта и клетките!