Четирите най- вредни вещества за черния дроб

  • admin
  • 14.09.2020
  • Коментарите са изключени за Четирите най- вредни вещества за черния дроб
  • Uncategorized

Общоизвестно е, че черният дроб е основният орган за обмяна на веществата и детоксикация. Ако той страда, страда целият организъм, твърди публикация във Focus.de.

Изданието посочва 4 фактора, които правят важния орган особено уязвим. Авторите припомнят, че заболяванията на черния дроб често протичат без болка, което в много случаи е причина за късното им диагностициране.

Хранителни добавки с витамин А или В3

Витаминните добавки могат да навредят, ако се вземат без лекарско предписание. През 2017 г. Stiftung Warentest (популярна потребителска организация в Германия) е изследвала въздействието на витамин А. Резултатите от показват, че злоупотребата с този витамин може да доведе до проблеми с черния дроб, главоболие и кожно раздразнение.

Витамин В3 също може да повлияе негативно върху функциите на черния дроб. Това сочат резултатите от паралелно проучване на специалисти, в което било установено, че хората, които приемат В3, по-често страдат от заболявания на черния дроб.

Високи дози парацетамол

Знаем, че основната функция на черния дроб е да извежда токсините от организма, вкл. алкохола и лекарствата. Хората, които пият лекарства непрекъснато, увреждат черния си дроб. Обикновено при назначаването на терапия медиците балансират между ползата и вредата. Затова употребата на медикаменти без лекарско предписание или по-дълго от препоръчителния период в инструкциите на препаратите без рецепта не бива да се практикува, предупреждават специалистите. При високи дози парацетамолът уврежда черния дроб.

Прекалена консумация на плодове

Фруктозата увеличава риска от затлъстяване на черния дроб. Подобни изследвания са били проведени върху лабораторни гризачи, вследствие на което учените установили, че фруктозата може да има негативен ефект върху здравето, ако се прекалява с консумацията на плодове. В 100 г ябълки се съдържа повече фруктоза, отколкото в захарта в 100 мл кола, показват проучванията им.

Алкохол

Какво количество алкохол е „твърде много“? Част от учените говорят за вредата от прекаленото му потребление, други препоръчват изобщо да не се консумира.
Немският център по проблемите на наркоманиите препоръчва мъжете да пият не повече от две чаши вино или бира дневно. За жените е препоръчителна половината от дозата при мъжете, пише изданието.

Пречистване на черния дроб – какво знаем за него

Естественият филтър срещу отрицателни действия, замърсена околна среда, вредна храна и лекарства – цялата тежест пада върху него. Тук се синтезира и жлъчката, която има отношение в храносмилателните процеси.

За пречистване на черния дроб се изисква по-специален подход като не е нужно да чакаме появата на симптоми или оплаквания. Всеки от нас живее с няколко кг излишни ненужни вещества, които сравнително лесно могат да се изхвърлят с пречистване на черния дроб и нормализиране на функциите му.

„Периодичното прочистване на черния дроб ще ви осигури спокойно и цялостно освобождаване от шлаки и токсини. Запомнете, че здрав дроб е равносилно на здрава кръв – такава без вируси и бактерии, пренесени от храната.“ – Д-р Славейков

Защо е нужно да се прави пречистване на черния дроб?

За да помогнем на жизненоважния орган да работи правилно трябва да се отнасяме благосклонно към него и да провеждаме прочистване на черния дроб. Той никога няма да ви даде сигнал, че нещо не е наред, защото не боли.

Кой е най-щадящият и ефективен метод за профилактика и прочистване на черния дроб от вредното влияние на алкохола и нездравословната храна?

Важно е да знаете, че за да прочиствате с медикаменти черния си дроб, трябва да го правите с продукти, които са напълно натурални, без да съдържат химикали и други вредни вещества. Такъв продукт е Ливо херб – натурален Аюрведа продукт със 100% натурални съставки и доказана формула, която ефективно прочиства черния дроб и жлъчката.

ЛИВО ХЕРБ е изцяло натурален Аюрведа продукт, който подпомага нормалното функциониране на черния дроб и елиминира натрупаните в него токсини. ЛИВО ХЕРБ благоприятно повлиява възстановителните процеси в черния дроб  като предпазва чернодробните клетки от вредното въздействие на свободните радикали. Продукта има благотворно действие върху черния дроб, и при следните състояния: хронични хепатити и чернодробни възпаления, токсични увреждания, алкохолна интоксикация, цироза, стеатоза и др.  ЛИВО ХЕРБ може да се използва за предпазване на черния дроб от увреждане при прекомерна употреба на алкохол, тежки и мазни храни, при прием на увреждащи черния дроб лекарства и др.

Как действа ЛИВО ХЕРБ?

  • Прочиства черния дроб от токсините, бактериални и вирусни инфекции, пестициди, лекарства, алкохол
  • Спомага за отделянето на токсичните вещества от организма и пречиства черния дроб и жлъчката на клетъчно ниво
  • Регулира стойностите на чернодробните ензими.
  • Подобрява обмяната на липидите
  • Защитава клетъчните мембрани
  • Предпазва черния дроб от увреждане
  • Засилва естествените процеси на детоксикация

Ползи от приема на ЛИВО ХЕРБ:

  • Нормално и здравословно функциониране на черния дроб
  • Благоприятно повлияване на възстановителните процеси в черния дроб
  • Нормални функции на стомашно-чревния тракт и храносмилането
  • Естествено пречистване на организма от токсини и тежки метали
  • Намаляване на последиците от нездравословно хранене, приема на алкохол и токсичните ефекти на някои лекарствени препарати
  • Стимулиране на изхвърлянето на отпадните вещества от дейността на човешкия организъм

*ВНИМАНИЕ! Ливо херб е сертифициран , напълно натурален билков продукт без странични действия. Приема се без лекарско предписание. Приемът е 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и стига за пълния курс от 3 месеца, а цената е 65лв / което е по-малко от  22лв/месец/ .

Поръчай директно от производителя с БЕЗПЛАТНА доставка  на най-добри цени през онлайн магазина тук>>

ПОРЪЧКА >> https://bio-be.com/produkt/arthri-herb/ 

или на телефон 0877765040/ понеделник-неделя 09:-19:00/

Търси Ливо ХЕРБ и в по-добрите аптеки:

   

Списък с адреси на всички аптеки можете да отриете тук >>> АПТЕКИ

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ: