Изненадващо: Барбекюто и бирата, водят до проблеми с дебелото черво

  • admin
  • 06.10.2020
  • Коментарите са изключени за Изненадващо: Барбекюто и бирата, водят до проблеми с дебелото черво
  • Uncategorized

Барбекюто и бирата са сред основните фактори за появата на тежки заболявания на дебелото черво. Няма обаче да се запазим по-здрави, ако намалим или временно се откажем от скарата или пивото. За да има положителен ефект, е нужно да не консумираме месо от барбекю или бира в продължение на 15 до 20 години.

Това съобщи в интервю за Дарик един от най-добрите гастроентеролози в България д-р Пламен Пенчев.

Като други рискови фактори медикът посочи консумацията на червено месо, обездвижването, както и тютюнопушенето. Въпреки това специалистът отбеляза, че една от болестите в неговата област – язвеният колит – е доказано, че се среща по-често при непушачите:

„Понякога симптомите могат да са съвсем дискретни – пациентът отива, правят му се изследвания и тогава започва да търси лекарска помощ, което обикновено е късен стадий и тогава лечението вече е по-трудно, понякога и невъзможно, ако се касае за злокачествено заболяване. Най-важните симптоми са кървене от бялото черво, редуване на запек с диария или пък само диария, която е продължила повече от 3-6 месеца“.

По думите на д-р Пенчев генетиката има определено значение за развитието на тези заболявания, но начинът на хранене и на живот също има значение: „Основните рискови фактори това е застоялият начин на живот, свързан с по-малко движение и прехранването с храни, които съдържат червено месо. Американците вече изчислиха, че трябва да се откажат от барбекюто и бирата, но това трябва да се случи поне за 15-20 години, за да има ефект. Това не е едномоментно състояние. Ако се спазва безмесна диета дълго време, се счита, че ще се намали заболеваемостта от рак на дебелото черво“.

Един от най-добрите гастроентеролози в България подчерта, че червеното месо има значение за предразположение към развитие на доброкачествения и след това злокачествени новообразувания. Тютюнопушенето също. „Има една уловка, една от болестите, които се среща по-често при непушачите – язвения колит. Разбира се, това не се отнася за болестта на Крон, където рискът е по-голям. Съветваме пациентите, ако са пушили, да спрат да пушат. Тютюнопушенето е рисков фактор за повечето заболявания“, добави д-р Пламен Пенчев.

Профилактика и прочистване на дебелото черво по- естествен път с помощта на изцяло билково средство без странични ефекти.

Немалко от продуктите за прочистване на червата са съставени от компоненти с дразнещ абразивен ефект, водещ след себе си до странични реакции като колики или диария. Също така тези продукти въздействат както на здравата лигавица, така и на токсичния биофилм в дебелото черво и по този начин вредят на храносмилателната система.

Затова препоръчваме да се използват само натурални билкови продукти, които не дразнят дебелото черво. Такъв продукт е Колон херб.

Колон херб помага на тялото по естествен път да се освободи от натрупаните токсични вещества, които оказват негативно влияние на върху здравето и качеството на живот!

Колон херб прочиства стомашно-чревния тракт по- естествен път при регулярните изхождания, без да предизвиква излишен дискомфорт.

Продуктът не съдържа съставки, оказващи негативно влияние върху здравата лигавица. Напротив, добавката овлажнява и възстановява чревните стени по щадящ начин.

“ Детоксикацията е необходима за съвременния човек, защото дори и да се храни здравословно е изложен на различни замърсители като околна среда, стрес, битова химия, лекарства. За момента аз препоръчвам на моите пациенти да приемат Колон херб, защото това е единственият продукт, който съм срещал, който не само прочиства идеално червата, но и не създава дискомфорт по време на приема, което знаем колко е важно предвид факта, че сме работещи хора и ни е невъзможно да си стоим в къщи по цял ден, близо до банята, докато правим детоксикацията си. “  – д-р Атанасов

КАК ДЕЙСТВА КОЛОН ХЕРБ?

Предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт

Регулира перисталтиката на червата

Подпомага храносмилането и пази от стомашно-чревни неразположения

Благотворно повлиява процесите на смилане, абсорбция и изхвърляне на хранителните вещества

Подпомага изхвърлянето на отпадъци и токсини от чревния тракт

Опитът на медиците демонстрира, че третирането на хроничните заболявания е по-трудно, ако пациентът не се е погрижил за своята детоксикация. Тя следва да се извършва периодично при смяна на сезоните или на интервал от половин година.

Иновативната формула на  Колон херб  със сигурност е решение за всеки, който иска превантивно да прочисти стомашно-чревния си тракт, както и за тези които вече имат установени заболявания.

Колон херб е повече от хранителна добавка. Продуктът предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт.

Колон херб дава възможност да се премахне нездравословния биофилм в домашни условия, по сигурен начин, лесно и удобно. Тя може да бъде извършена в рамките на 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и е достатъчна за провеждане на пълния 3 месечен курс. Приема се по 2 капсули на ден сутрин.

Къде да отрием Колон херб?

Колон херб, можете да поръчате на телефон 08777 6 50 40 или директно през онлайн магазина – www.bio-be.com , като ще Ви бъде доставен с безплатна доставка до адрес или офис на Еконт.

Наличен е и в избрани АПТЕКИ в страната. Аптеките, от които можете да го закупите, можете да намерите тук >> АПТЕЧНА МРЕЖА 

ВАЖНО! Колон херб е натурален Аюрведа продукт без лекарско предписание. 100% билкова формула , без противопоказания .

Цена: 64лв за опаковка със 180 капсули, която стига за пълния курс от 3 месеца. Доставката е БЕЗПЛАТНА!

Ползи от употребата на Колон херб:

*Почиства ефективно червата;
*Осигурява ви повече енергия;
*Отслабвате по-бързо;
*Подобрявате метаболизма си;

*Успокоява болката;
*Има противоалергични и противовъзпалителни свойства;
*Регенерира клетките;
*Оказва ефект, подобен на антибиотик;

ПАКЕТ „ДЕТОКС“: Клетъчен ДЕТОКС и прочистване на дебелото черво! Прочистване на лимфата, кръвта и клетките!