Най- полезните храни, които пречистват кръвта

  • admin
  • 18.12.2020
  • Коментарите са изключени за Най- полезните храни, които пречистват кръвта
  • Uncategorized

Неправилният начин на живот, лошото хранене и отрицателните фактори на околната среда водят до там, че в кръвта на човек се натрупват много чужди тела: Токсини, микроби, тежки метали и др.

Това е изключително неприятно за здравето ни.

Но на тялото може да се помогне. Не става въпрос да се използват само лекарства, но и по алтернативен начин – чрез различни продукти.

Моркови

Освен витамини A, B, C и K, този зеленчук съдържа много много важен протеин глутатион. Той отлично почиства черния дроб, като помага на тялото да се освободи от токсините.

В резултат на тези действия кръвоносната система се изчиства, както и се нормализира функцията на бъбреците.

Ябълки

Тези плодове съдържат пектин, който може да свърже натрупаните в кръвта тежки метали и холестерол, като по този начин допринася за неговото пречистване.

Тиква

Консумацията на този зеленчук под всякаква форма е много полезно за организма. Но за тези, които искат да почистят кръвта си, препоръчваме да изберете горчива тиква.

Съдържа много антиоксиданти, които помагат за подобряване на храносмилането, премахват токсините от кръвта, понижават кръвното налягане и дори намаляват теглото.

Чесън

Този остър зеленчук с остра миризма съдържа сяра, която помага да се елиминират токсините от тялото и перфектно почиства тялото от всичко ненужно.

Освен това трябва да отбележим антимикробните свойства на чесъна, които унищожават гъбичките, вирусите и помагат в профилактиката на заболявания.

Натурално билково средство за пречистване на кръвта, лимфата и клетките

С доказано действие в редица изследвания МОМОРДИКА е един от най-ценните плодове в света. Използван още от древността, той действа благотворно за редица заболявания, като диабет, високо кръвно налягане, повишено ниво на кръвната захар, “лош” холестерол и други.
МОМОРДИКА присъства от хилядолетия в медицината на редица държави от Азия и Южна Америка, като в Индия и Бразилия, традиционно се използва при диабет и висока кръвна захар, а също и за пречистване на кръвта, клетките и лимфата.
МОМОРДИКА е известна с разнообразието си на витамини и минерали, които я правят изключително полезна за човешкия организъм. Тя е богата на есенциалните витамини AC, EB1B2B3B9, както и на минералите калийкалций, цинкмагнезийфосфор и желязо.

КЛЕТЪЧЕН ДЕТОКС – ПРОЧИСТВАНЕ НА КЛЕТКИТЕ, ЛИМФАТА И КРЪВТА

Известно е, че листата на МОМОРДИКА имат антимикробни свойства. В Аюрведа медицината от хилядолетия МОМОРДИКА се използва, като средство за пречистване на кръвта, клетките и лимфата от натрупани токсини, бактерии и вредни микроорганизми.

Семената на МОМОРДИКА съдържат антивирусни протеини, наречени МАР30 , за които е доказано, че блокират и спират развитието на вирусите в човешкия организъм и укрепват имунната система.

 

БЕЗПЛАТНА доставка до адрес или офис на ЕКОНТ

Бързи поръчки на :    0877765040 /всеки ден от 09:00-19:00ч./