ПОБЕДА НАД АРТРОЗАТА БЕЗ ОПЕРАЦИЯ с революционната Аюрведа формула!

  • admin
  • 19.10.2021
  • Коментарите са изключени за ПОБЕДА НАД АРТРОЗАТА БЕЗ ОПЕРАЦИЯ с революционната Аюрведа формула!
  • Uncategorized

Днес много хора страдат от опорно-двигателни нарушения, артритни заболявания и други проблеми с костите и ставите. Тези оплаквания започват да се проявяват най-силно при ежедневна липса на движение и често не зависят толкова от възрастта, колкото от начина на живот.

Така например при професиите, изискващи ежедневно седене или стоене на едно място, опорно-двигателният апарат страда. Независимо дали работите на бюро, шофирате, стоите зад щанд и т.н., все в някакъв момент ще започнат да се появяват оплаквания като болки в гърба и кръста, схващания, изкривяване на стойката, напрегнатост на мускули и сухожилия и др.

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ПРИЧИНИ ЗА БОЛКА И ДИСКОМФОРТ В СТАВИТЕ

Липса на движение

Ставите са връзката между костите и играят главна роля в безпроблемното движение.

Претоварване

Не забравяйте, че ключовата дума е “баланс” – това, че трябва да се движите повече, в никакъв случай не означава да се претоварвате с непосилни упражнения.

Неправилно хранене

Може и да не ви се вярва, но именно в това, което слагате в чинията си всеки ден, се крие един от златните ключове към крепкото ставно здраве. Затова не пропускайте да отделяте внимание на този факт, когато планирате менюто си, и непременно добавете към него люти чушки – съдържащият се в тях капсаицин, освен че е отговорен за парещия вкус, чувствително облекчава болките в ставите, дори и при по-тежки състояния, като например артрит. Не обичате люто? Заложете на повече семена и кисело мляко, а два пъти седмично хапвайте риба.

Липса на профилактика

Това, че не усещате болка, в никакъв случай не означава, че ставите ви са в отлично здраве. Всъщност повечето заболявания са коварни и показват признаците си твърде късно. Затова е особено важно да следите състоянието си редовно и да посещавате специалист веднъж годишно за профилактика, както и при първа възможност, в случай на съмнения.

Обезболяващите не са толкова безобидни!

Конвенционалната медицина все още не е открила решение за трайно облекчаване на симптомите. Действието на нестероидните противовъзпалителни медикаменти, аналгетици и др., често препоръчвани в подобни случаи, се ограничава до временното притъпяване на болката.

Въпреки, че повечето от тези лекарства се продават без рецепта, употребата им е свързана с различни рискове. Освен, че нямат дългосрочен ефект, те дразнят стомаха и увеличават риска от образуване на язва. Могат да влошат функционирането на бъбреците, което от своя страна да предизвика задържане на вода и сол, а оттам и покачване на кръвното налягане. Оказват неблагоприятно въздействие върху черния дроб и при несъобразена употреба го интоксикират. У някои хора причиняват кожни обриви, световъртеж, главоболие, проблеми с координацията и ориентацията, и др. Сред широко разпространените обезболяващи има и такива, които са доста опасни в комбинация с алкохол или с друг вид обезболяващи.

Как да си помогнем?

Хора в напреднала възраст, такива с наднормено тегло, водещи активен начин на живот или подложени на свръх натоварване, могат да приемат хранителни добавки , които поддържат нормалната структура и доброто функциониране на ставния хрущял.

Формулата на АРТРИ ХЕРБе разработвана в продължение на дълги години по Аюрведа системата.

Аюрведа е цялостна система, която е създадена, за да помогне на хората да постигнат така мечтаното дълголетие и живот в крепко здраве.

АРТРИ ХЕРБ е комбинация от високо ефективни натурални субстанции с научно доказан ефект за подхранване и поддържане здравето на ставите и костите. Подобрява кръвообращението и доставя ценни хранителни вещества до всички стави и хрущяли. Благодарение на силно концентрирания екстракт от мощните аюрведа билки – Босвелия, Ашваганда и Пунарнава, АРТРИ ХЕРБ спомага за редукция на възпалителните процеси, с което активно се справя с  болките в ставите и сковаността. АРТРИ ХЕРБ е 100% натурална суперформула, която въздейства в дълбочина, подобрява функциите на организма, активира процеса на възстановяване на хрущяла и инициира производството на синовиална течност. Освен това АРТРИ ХЕРБ се грижи за  поддържане структурата, еластичността на тъканите и запазване способността за движение в ставите.

Експерти, извършвали проучвания върху АРТРИ ХЕРБ, споделят своите професионални мнения, че това е един от малкото препарати, които притежават 100% доказана ефикасност и могат завинаги да ви освободят от болката.

„Даже да сте над 60-годишна възраст, още след 4 седмици ще имате здрави и гъвкави стави. Болките в гърба, кръста, колената, лактите, таза или китките изцяло ще изчезнат, а Вие ще си върнете пълната подвижност на ставите. Всичко това е възможно благодарение на научния пробив“, твърдят Аюрведа експертите след  редица емпирични изследавания.

Проведено е изследване с иновативната формула на АРТРИ ХЕРБ сред 162 участника с различни ставни проблеми. Изследването показа, че след 3 месечен прием на продукта, над 90% от участниците си върнаха пълната подвижност, както и напълно премахнаха болките в ставите. Също така укрепнаха ставите, а хрущяла се възстанови. Някои дори се върнаха към спорта.

Ето средностатистическият ефект, постигнат от участниците:

  •  пълно премахване на болката в ставите и гръбнака още след 3-тата седмица на ползване
  •  премахване на неприятното усещане за скованост в ставите след първите 4 седмици
  • премахване на възпалението и възстановяване на ключовите елементи на ставите (кости и хрущяли) за 6 седмици
  •  възвръщане на пълната физическа подвижност след 90 дни.

Помолихме за мнение 51-годишната Ивана Стойчева от Бургас, която е една от първите участнички в тестовете:

„Още след първата седмица приемане на Артри Херб , усещах как ставите ми полека започнаха да се отпускат. С всеки изминал ден болката в таза намаляваше, докато накрая изчезна напълно. Подвижността на крака ми се увеличаваше. След втората седмица отново започнах да ходя по стълбите, дори по 2 стъпала наведнъж! След 70 дни болката и ограниченията в подвижността изчезнаха за постоянно.“

  • 46-годишната Даниела Катранджиева като пробвала Артри херб , ни изпрати следното писмо:

„За обикновения човек това изглежда невъзможно, но Артри херб действа и при това много бързо!

Обикновеният човек ще си помисли, че това е невъзможно. Все пак от научна гледна точка това са нормални способности за възстановяване, които всеки организъм притежава. Не е чудо, а просто най-новото научно откритие. Като бивш медицински работник съм напълно запозната със структурата на костите и ставите и принципите на дегенерация. Тайната за толкова мощното действие на Артри херб се крие във фитонутриентите, извлечени от билките чудо – Босвелия, Ашваганда и Пунарнава.

Тези активни съставки, които проникват в наноструктурата на ставата, стимулират хрущялните клетки към регенерация. Не само че премахват възпалението, но също така подхранват клетките и начеват процес на самовъзстановяване. Ставите са буквално възстановени и подмладени. Въпросните активни съставки са в състояние да:

  • стимулират хрущялните клетки към пълно възстановяване – благодарение на това ставите се възстановяват, независимо от възрастта
  •  увеличат синовиалната течност с 40% – благодарение на това ставите укрепват и стават „по-еластични“
  •  елиминират възпалението 9 пъти по-бързо – благодарение на това болката намалява с всеки изминал ден

Но това не е всичко. Съставките забавят загубата на колаген и ставна течност, както и тласкат клетките към регенерация. В следствие на това ставите възвръщат пълната си подвижност на наноклетъчно ниво, а организмът сам „поправя щетите“. Това е изцяло натурален начин.

Препоръчвам горещо продукта, тъй като не само познавам принципите му на дейтвие от научна гледна точка, но и защото сама изпитах ефекта и намерих облекчение за болните си стави. Без оглед на възрастта, отново може да се радвате на пълната подвижност на ставите, а организмът Ви сам ще се бори с болката и сковаността.“

  • Артри хербоказва благоприятно въздействие на коленните и тазобедрени стави, междупрешленните стави на гръбначния стълб, ставите на крайниците:
  • Подобрява подвижността на ставите
  • Намалява сковаността при движение
  • Облекчава болката в коленните, тазобедрените и междупрешленните стави
  • Внася допълнително количество калций от растителен произход в организма и стимулира отлагането му в костната тъкан.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца, по 2 капсули на ден. По тази причина Артри херб съдържа 180 капсули, за пълния 3 месечен курс. Артри Херб има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА АРТРИ ХЕРБ >> ТУК 

ОТЗИВИ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА АРТРИ ХЕРБ: