Еликсир от ленено семе: Изхвърля токсините, топи целулита, помага при язви и гастрит

  • admin
  • 23.12.2021
  • Коментарите са изключени за Еликсир от ленено семе: Изхвърля токсините, топи целулита, помага при язви и гастрит
  • Uncategorized

Тази напитка носи множество ползи за здравето и освен това спомага за поддържането на желаното тегло и има чудесно въздействие върху кожата.

Лененото семе съдържа редица полезни субстанции като витамини, минерали, омега-3 мастни киселини и фибри, които нормализират изхожданията. Лененото семе има способността да изхвърля токсините от организма, да нормализира метаболизма, да снижава нивата на захарта в кръвта и да регулира апетита.

Тези лековити семена усвояват някои съставки от храната, пречистват червата и зареждат тялото с лецитин, който стимулира метаболизирането на мазнините. Омега-3 мастните киселини в лененото семе активират работата на потните жлези в тялото, което спомага топенето на излишните тлъстини в тялото, така че лененото семе е идеално за приготвяне у дома с цел отслабване.

Освен за сваляне на килограми, лененото семе е отлично и за поддържането на желаното тегло.

Тази естествена напитка се препоръчва от много диетолози и е също така лечебна и изключително полезна за хората, страдащи от артрит, стомашни язви, хроничен запек и хемороиди. Тя също така спомага лечението на цистит и пиелонефрит.

Еликсир от ленено семе

Напитката трябва да се приготвя един ден предварително. Преди лягане сложете 3 супени лъжици ленено семе в един литър вряла вода и ги оставете да се накисват през нощта. Най-добре е да използвате термос, ако нямате термос можете да използвате съд с капак.

Консумирайте прецедената течност 3-4 пъти на ден, по около 150 мл половин час преди хранене. Винаги приготвяйте течността от вечерта само за следващия ден, а не за дни напред.Прецеждайте течността на сутринта. Течността трябва да е гъста и подобна на гел.

План за консумиране на еликсира от ленено семе:

Пийте ленената вода 10 дни, последвани от 10 дни почивка и отново повторете курса за да постигнете желания резултат. Това ще регулира теглото ви и най-важното ще остслабвате здравословно и безопасно.

Въздействието е индивидуално, но за да намалите теглото си ще са необходими 3-5 10-дневни курса като описания по-горе.

Можете да консумирате ленената вода като закуска и вечеря. Можете да добавяте мед, за да стане напитката по-вкусна.

Редовната консумация ще ви накара да забележите положителни промени в кожата си, която ще стане по-здрава, стегната и еластична. Използването на този еликсир по време на отслабване препятства отпускането на кожата, и в допълнение топи целулита.

Обърнете внимание на следните предупреждения

Въпреки полезните си свойства, ленът има и противопоказания. Лененото семе не се препоръчва на хора, страдащи от сериозно чернодробно заболяване. При не така сериозни заболявания можете да консумирате по-малки количества.

Освен това, трябва да отбележим, че лененото семе активно извлича песъчинки и камъни от бъбреците, но процеса трябва да е под непрекъснат строг контрол с цел избягване на сериозни усложнения