Природен лек за кашлица, бронхит и пневмония! Най-силният природен антибиотик

  • admin
  • 02.10.2023
  • Коментарите са изключени за Природен лек за кашлица, бронхит и пневмония! Най-силният природен антибиотик
  • Uncategorized

Кашлицата е защитен механизъм на тялото, който възниква от рязко и експулсивно освобождаване на въздуха от белите дробове. Неговата цел е да изхвърли чуждите и вредните вещества, разположени в дихателната система.

Има два вида кашлица: продуктивна и суха. Първата е придружена от слуз, известна още като храчка или слюнка. Втората, от друга страна, не е резултат от отхрачване, а евентуално раздразнение или инфекция, която, ако не се лекува навреме, може да се превърне в хроничен проблем.

Съставки

Лук – 1 бр
Чесън – 2 скилидки
Джинджифил – 10 г
Мед – 5 супени лъжици

Начин на приготвяне

Отрязваме горната част на лука. Издълбаваме малка чат от вътрешността на лука. Нарязваме две скилидки чесън на дребно и ги поставяме в издълбаната част на лука. Същото правим с джинджифила и с меда. Похлупваме с горната част на лука, която отрязахме първо.

Оставяме в хладилник за една нощ. Приемаме по 3 супени лъжици на ден преди хранене от това природно лекарство .

Джинджифил

Джинджифилът е с доказано антимикробно и противовъзпалително действие. Той спомага за отстраняването на слуз от белите дробове и извеждането на токсините от дихателната система.

Лук

Лукът се справя отлично с респираторните проблеми, намалява т.нар. кашлица на пушача и има антираково действие.

Чесън

Чесънът атакува директно вирусите и бактериите, а което е по-важно – стимулира защитните сили на организма срещу телата нашественици. Чесънът действа и отхрачващо (като експекторант) и помага за почистване на мукозата на дихателните органи.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.