Токсичните замърсители допринасят за затлъстяването

  • admin
  • 25.06.2020
  • Коментарите са изключени за Токсичните замърсители допринасят за затлъстяването
  • Uncategorized
Токсините от околната среда – външните токсини, които вредят чрез замърсяване на питейната вода, хранителните продукти или излагане, водещо до вдишване или проникване през кожата са много на брой и варират според географската ширина и социалното развитие на отделните държави. Най-честият им източник са електроцентрали, заводи за цветни метали, мини и сондажи, както и пестициди, хербициди и замърсен въздух. Вътрешните токсини се натрупват основно при коремните органи в резултат на метаболизирането на продукти и вещества, приети с храната или при дишането.
При нормална и балансирана околна среда, която хронологично предшества индустриалната революция в Европа, повечето хора или поне тези в зряла възраст, са били способни да запазват здравето си, благодарение на ендогенните си детоксификиращи механизми. Но в модерния свят, околната среда е до такава степен замърсена, че тези способности на човешкия организъм са жестоко превъзхождани по сила от безбройните замърсители. Неспособността ни да се отърсим от тях позволява складирането им в мастните тъкани.
Когато едно лице отслабва, се губи количество мазнини, в които има складирани токсини, неизведени от тялото. Такива токсини са DDTбисфенол и други. Те се освобождават от мастните си затвори и навлизат в кръвния ток, нарушавайки естествения метаболизъм на тялото. Предполага се, че подобни токсини могат сериозно да забавят загубата на мазнини, независимо от предприетите редовни тренировки и правилен режим на
хранене.
Доктор Шейла Дийн и нейния екип установяват през 2007, че токсините променят метаболизма, нарушавайки функцията на хормоните, увреждайки митохондриите на клетките и повишавайки оксидативния стрес. Намалянето на тироидните хормони и промяната в циркадните ритми също са причинени от подобни вътрешни отравяния.
Според изследване, публикувано в уважавания италиански Журнал за педиатрия, токсинът бисфенол А е сред замърсителите, които причиняват затлъстяване чрез хиперлипидемия – завишени нива на липиди в кръвта, породени от хормонален дисбаланс, вследствие на интоксикация с бисфенол А. Той възпрепятсва и транспорта на глюкоза в мастните клетки и потиска освобождаването на адипокин – имуномодулиращо съединение, важно за нормалния метаболизъм на мазнините.

СЛИМО ХЕРБ – БИЛКОВА ФОРМУЛА ЗА КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО

  • Понижава телесното тегло
  • Забързва метаболизма
  • Стимулира изгарянето на мазнините
  • Премахва токсините от тялото
  • Потиска апетита
  • Съхранява мускулната маса
  • Повишава енергията

Как действа СЛИМО ХЕРБ?

Увеличава нивото на метаболизъм: Оказва положителен ефект при хора с проблеми свързани с щитовидната жлеза, тъй като хипотиреоидизмът  дори, когато се лекува може да понижи метаболизма.

Намалява мазнините в коремната област: Дисбаласнът на надбъбречната жлеза и хормоналните промени , обичайни за проблеми със щитовидната жлеза , често предизвикват бързо акумилиране на коремните мазнини. Ето защо Слимо херб е изключително ефективен при изчистването им.

Допринася за увеличаване на мускулния растеж:  Мускулите изгарят мазнини, което също допринася за повишен метаболизъм, полезен при намаляването на теглото и здравословното му поддържане.

Намалява холестерола и триглицеридите: Той като дори при лечение, много хора с проблеми с щитовидната жлеза имат повишени нива на холестерол и триглецериди , тази полза от продукта би могла да окаже въздействие върху здравословното им състояние.