Какво ни причинява „вредната“ храна и как да я неутрализираме?

  • admin
  • 13.10.2020
  • Коментарите са изключени за Какво ни причинява „вредната“ храна и как да я неутрализираме?
  • Uncategorized
Обичаме да си похапват вредни храни. Чипсът, мазните бургери, пържени картофки, пица с прекалено много подправки, твърде сладки десерти, газирани напитки, са част от изкушенията, които консумираме ежедневно. Понякога си казваме, че нищо няма да ни стане, ако поне един път се отпуснем и похапнем тези храни. Те обаче малко по малко увреждат организма ни и могат да причинят определени здравословни проблеми.
Лекарите са категорични, че вредните храни бавно убиват организма ни. Проучвания показват, че те не само водят до повишаване на килограмите, затъпяване, но и до сериозни заболявания като например рак. Те забавят метаболитния процес в организма, влияят на менталното ни здраве, като могат да причинят депресия и други когнитивни разстройства.

Ето как нашите любими вредни храни предразполагат организма към развитие на болести като диабет, сърдечни проблеми, дори рак:

  • Прекомерните мазнини в храните увреждат черния дроб и забавят метаболитните процеси;
  • Водят до загуба на паметта и дезориентация;
  • Повишават нивото на лошия холестерол в тялото.

 

Диабет

 

Това е възпалителна болест, а мазнините, които се натрупват в тялото чрез вредните храни, са основният им причинител. Те дразнят панкреаса в комбинация с добавената захар в преработените храни, която не дава усещане за засищане. Така вредните храни нарушават нормалния храносмилателен процес и най-често могат да доведат до диабет тип 2, който разрушава конкретни органи и системи в тялото.

Цироза

Болестта се появява, когато черният дроб спре да функционира нормално и жлъчният мехур спре да отговаря на хормоналната стимулация. Вредната храна, която консумираме, е пълна с мазнини, които се разпределят неравномерно по тялото. Тя уврежда черния дроб и намалява значително процеса на разграждане на храната.

Сърдечен удар

Сърцето е един от органите, на които вредната храна се отразява най-много. Похапването на храни, които увеличават нивото на лошия холестерол, са причина за сърдечни проблеми, някои от които трудно се лекуват.

Когнитивни проблеми

Вредните храни оказват негативно влияние не само върху нашето физическо здраве, но и върху менталното. Проучване, публикувано в American Journal of Clinical Nutrition през 2011 г. показва, че мазнините и захарите в тях забавят функцията на мозъка, наречена с името мозъчен невротрофичен фактор, която спомага за ученето и запаметяването на информация. Друго изследване сочи, че вредните храни носят риск от деменция.

Кой е най-щадящият и ефективен метод за профилактика и прочистване на черния дроб от вредното влияние на алкохола и нездравословната храна?

Важно е да знаете, че за да прочиствате с медикаменти черния си дроб, трябва да го правите с продукти, които са напълно натурални, без да съдържат химикали и други вредни вещества. Такъв продукт е Ливо херб – натурален Аюрведа продукт със 100% натурални съставки и доказана формула, която ефективно прочиства черния дроб и жлъчката.

ЛИВО ХЕРБ е изцяло натурален Аюрведа продукт, който подпомага нормалното функциониране на черния дроб и елиминира натрупаните в него токсини. ЛИВО ХЕРБ благоприятно повлиява възстановителните процеси в черния дроб  като предпазва чернодробните клетки от вредното въздействие на свободните радикали. Продукта има благотворно действие върху черния дроб, и при следните състояния: хронични хепатити и чернодробни възпаления, токсични увреждания, алкохолна интоксикация, цироза, стеатоза и др.  ЛИВО ХЕРБ може да се използва за предпазване на черния дроб от увреждане при прекомерна употреба на алкохол, тежки и мазни храни, при прием на увреждащи черния дроб лекарства и др.

Как действа ЛИВО ХЕРБ?

  • Прочиства черния дроб от токсините, бактериални и вирусни инфекции, пестициди, лекарства, алкохол
  • Спомага за отделянето на токсичните вещества от организма и пречиства черния дроб и жлъчката на клетъчно ниво
  • Регулира стойностите на чернодробните ензими.
  • Подобрява обмяната на липидите
  • Защитава клетъчните мембрани
  • Предпазва черния дроб от увреждане
  • Засилва естествените процеси на детоксикация

Ползи от приема на ЛИВО ХЕРБ:

  • Нормално и здравословно функциониране на черния дроб
  • Благоприятно повлияване на възстановителните процеси в черния дроб
  • Нормални функции на стомашно-чревния тракт и храносмилането
  • Естествено пречистване на организма от токсини и тежки метали
  • Намаляване на последиците от нездравословно хранене, приема на алкохол и токсичните ефекти на някои лекарствени препарати
  • Стимулиране на изхвърлянето на отпадните вещества от дейността на човешкия организъм

*ВНИМАНИЕ! Ливо херб е сертифициран , напълно натурален билков продукт без странични действия. Приема се без лекарско предписание. Приемът е 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и стига за пълния курс от 3 месеца, а цената е 65лв / което е по-малко от  22лв/месец/ .

Поръчай директно от производителя с БЕЗПЛАТНА доставка  на най-добри цени през онлайн магазина тук>>ПОРЪЧКА >>bio-be.com/produkt/livo-herb/

или на телефон 0877765040/ понеделник-неделя 09:-19:00/

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!