Как да се справим с лошия холестерол?

  • admin
  • 22.10.2020
  • Коментарите са изключени за Как да се справим с лошия холестерол?
  • Uncategorized

Холестеролът е липид, съдържащ се в клетъчните мембрани на всички тъкани на човешкото тяло. Той е бяло мазно вещество, неразтворимо във вода и разтворимо в повечето органични разтворители. Необходим е за синтеза на хормоните на кората на надбъбречната жлеза, мъжките и женските полови хормони, витамин D и жлъчните киселини.

Човешкият организъм може да синтезира до 80% от холестерола, който му е необходим. Нормалният синтез е около 10 мг холестерол дневно за 1 кг телесна маса. Има няколко различни измервания на този липид. Всъщност ще искате да имате по-високи нива на липопротеин с висока плътност, наричан още добър холестерол и по-ниски нива на липопротеин с ниска плътност – лош холестерол.

Добрият холестерол помага да се отървете от лошия и може да понижи общите нива на холестерол в организма. Нормалното съдържание в човешката кръв е около 1,3 – 3 г/л. Здрав възрастен човек има около 5 литра кръв и 6,5 – 15 грама холестерол в нея. В целия човешки организъм се съдържат общо 250 грама холестерол.

Ако холестеролът ви е твърде висок, има много промени в начина на живот, които е добре да направите преди да посегнете към лекарствата.
Променете диетата си
Преминаването на здравословен начин на хранене може да ви помогне да контролирате нивата на холестерола си. За да намалите лошия и да повишите добрия липид, трябва да наблегнете на следните храни:

– Плодове и зеленчуци като листни зеленчуци и авокадо.

– Постен протеин като пилешки гърди или риба.

– Пълнозърнести храни като кафяв ориз и киноа.

Както средиземноморската диета, така и DASH диетата се фокусират върху тези храни и могат да помогнат за понижаване на холестерола. Проучване, направено тази година и публикувано в Британския медицински журнал, установява, че след спазването на средиземноморската диета в продължение на 8 седмици се понижават нивата на лошия холестерол при пациенти, страдащи от затлъстяване.

Друго изследване пък показва, че яденето на риба два пъти седмично и включването на много плодове и зеленчуци, може да понижи лошия холестерол за 12 седмици. Д-р Кевин Ференц казва, че похапването на храни като яйца, които съдържат холестерол, не е толкова лошо, колкото похапването на храни с високо съдържание на наситени мазнини.

Изчистване на лошия холестерол с помоща на древния метод Аюрведа.

СЪЩЕСТВУВА НАТУРАЛНА АЮРВЕДА ФОРМУЛА, КОЯТО, ПОМАГА И ЗАЗДРАВЯВА СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА, НАМАЛЯВА ВЕРОЯТНОСТТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ИНФАРКТ, НОРМАЛИЗИРА КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ, ПОДДЪРЖА СЪРЦЕТО ЗДРАВО И ИЗЧИСТВА  „ЛОШИЯ“ ХОЛЕСТЕРОЛ.

КАРДИ ХЕРБ е изцяло натурален Аюрведа продукт, който подпомага нормалната дейност на сърцето и на цялата сърдечно-съдова система, както и се грижи за поддържането на нормално кръвно налягане. КАРДИ ХЕРБ влияе изключително добре на състоянието на организма при сърдечни проблеми, доставя енергия на сърцето, подобрява работата на сърдечния мускул и предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали. Продуктът подпомага организма за намаляване последиците от прекарани инфаркти и инсулти, увеличава силата на сърдечните съкращения и притока на кислород.

Ползи от употребата на КАРДИ ХЕРБ:

  • Подпомага нормалната дейност на сърцето и на цялата сърдечно-съдова система
  • Нормализира кръвното налягане
  • Спомага за предпазване от образуването на тромби
  • Увеличава силата на сърдечните съкращения и притока на кислород
  • Подобрява работата на сърдечния мускул

Как действа  КАРДИ ХЕРБ?

  • Пречиства кръвта от „лошия“ холестерол
  • Нормализира кръвното налягане
  • Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система
  • Спомага за значително намаляване на вероятността за получаване на инфаркт и инсулт
  • Очиства съдовите стени от натрупани атеросклеротични плаки
  • Поддържа нормалната пропускливост на стените на кръвоносните съдове
  • Действа като профилактично средство при рехабилитация при мозъчен инсулт, сърдечен инфаркт и други заболявания на сърдечно-съдовата система
  • Профилактично приемане на КАРДИ ХЕРБ допринася за поддържане нормални нива на холестерол в кръвта

ВНИМАНИЕ! Карди херб е натурален билков Аюрведа продукт от серията на БИОби . Той няма странични ефекти и се приема без лекарско предписание. Приемът е по 2 капсули на ден, в продължение на 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и е достатъчна за пълния 3 месечен курс.

Можете да поръчате КАРДИ ХЕРБ директно от онлайн магазина на производителя на най-добра цена тук >> ОНЛАЙН МАГАЗИН

или на телефон 08777 6 50 40 / всеки ден от 09:00 до 19:00ч./

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!