Как влияе алкохола върху здравето при мъжете?

  • admin
  • 26.11.2020
  • Коментарите са изключени за Как влияе алкохола върху здравето при мъжете?
  • Uncategorized

Докато изпиването на една две чаши алкохол от време на време е напълно нормално, то системната злоупотреба с алкохол може да изложи на сериозен риск здравето на мъжете.

Ефектите на алкохола върху здравето до голяма степен са сходни за мъжете и жените, но има състояния, които засягат по-често мъжете, а други са напълно уникални за тях.

Мъжете и жените обработват алкохола по различен начин. Мъжете имат по-високо телесно тегло от жените и така имат повече тъкани, които да абсорбират алкохола. Освен това при мъжете алкохолната дехидрогеназа – ензим, който разгражда алкохола има три пъти по-големи възможности, отколкото при жените. При мъжете съотношението на мазнините към водата е по-ниско, отколкото при жените, което означава, че те са по-способни да разреждат алкохола в тялото. Така, че когато пият еднакво количество алкохол, мъжете ще получат по-ниска концентрация на алкохол в кръвта си, в сравнение с жените.

Въпреки това, мъжете са склонни да изпитват повече вреди, свързани с алкохола, отколкото жените, защото средно те пият по-голямо количество алкохол.

Алкохолът нарушава способността за правилна преценка и вземане на адекватни решения, освен това мъжете са по-склонни да поемат рискове по време на пиене. Всичко това обяснява защо мъжете имат по-висок процент смъртни случаи и хоспитализации, свързани с алкохола, отколкото жените.

При мъжете по-често се наблюдава алкохолно отравяне, те по-често катастрофират, когато са употребили алкохол. Мъжете са по-склонни да проявяват агресия, да имат рисков полов контакт, да се удавят или дори да извършат самоубиство, когато са консумирали алкохол.

Продължителната прекомерна употреба на алкохол има сериозни последици както за физическото, така и за психическото здраве на мъжа.

Алкохолният хепатит и чернодробната цироза са двете основни опасения за здравето на мъжа. При мъже с продължителна алкохолна зависимост по-често се наблюдават някои тежки състояния, които са с висока смъртност. Такива са например: рак на устната кухина, на хранопровода, на дебелото черво, на черния дроб.

Продължителната употреба на алкохол също допринася за развитието на миокарден инфаркт, на подагра, може да влоши състоянието на болни от псориазис, розацея, диабет и др.

Злоупотребата с алкохол води и до множество психични проблеми, например безпокойство, депресия, променливо поведение, агресивност, промени в паметта, личностни разстройства, пристрастеност.

Прекомерната консумация на алкохол може да повлияе функцията на тестисите и производството на тестостерон. Когато това се случи, мъжете могат да изпитат еректилна дисфункция (импотентност), както и безплодие.

Алкохолът подтиска централната нервна система и така затруднява постигането и задържането на ерекция. Освен това алкохолът понижава продукцията на тестостерон, което води до намаляване на либидото и до влошаване на количеството и качеството на сперматозоидите.

Понижаването на фертилността на мъжа може да бъде частично обяснено и с факта, че приетият излишен алкохол може да попречи на абсорбцията на някои витамини, необходими за продукцията на сперматозоидите.

Кой е най-щадящият и ефективен метод за профилактика и прочистване на черния дроб от вредното влияние на алкохола и нездравословната храна?

Важно е да знаете, че за да прочиствате с медикаменти черния си дроб, трябва да го правите с продукти, които са напълно натурални, без да съдържат химикали и други вредни вещества. Такъв продукт е Ливо херб – натурален Аюрведа продукт със 100% натурални съставки и доказана формула, която ефективно прочиства черния дроб и жлъчката.

ЛИВО ХЕРБ е изцяло натурален Аюрведа продукт, който подпомага нормалното функциониране на черния дроб и елиминира натрупаните в него токсини. ЛИВО ХЕРБ благоприятно повлиява възстановителните процеси в черния дроб  като предпазва чернодробните клетки от вредното въздействие на свободните радикали. Продукта има благотворно действие върху черния дроб, и при следните състояния: хронични хепатити и чернодробни възпаления, токсични увреждания, алкохолна интоксикация, цироза, стеатоза и др.  ЛИВО ХЕРБ може да се използва за предпазване на черния дроб от увреждане при прекомерна употреба на алкохол, тежки и мазни храни, при прием на увреждащи черния дроб лекарства и др.

Как действа ЛИВО ХЕРБ?

  • Прочиства черния дроб от токсините, бактериални и вирусни инфекции, пестициди, лекарства, алкохол
  • Спомага за отделянето на токсичните вещества от организма и пречиства черния дроб и жлъчката на клетъчно ниво
  • Регулира стойностите на чернодробните ензими.
  • Подобрява обмяната на липидите
  • Защитава клетъчните мембрани
  • Предпазва черния дроб от увреждане
  • Засилва естествените процеси на детоксикация

Ползи от приема на ЛИВО ХЕРБ:

  • Нормално и здравословно функциониране на черния дроб
  • Благоприятно повлияване на възстановителните процеси в черния дроб
  • Нормални функции на стомашно-чревния тракт и храносмилането
  • Естествено пречистване на организма от токсини и тежки метали
  • Намаляване на последиците от нездравословно хранене, приема на алкохол и токсичните ефекти на някои лекарствени препарати
  • Стимулиране на изхвърлянето на отпадните вещества от дейността на човешкия организъм

*ВНИМАНИЕ! Ливо херб е сертифициран , напълно натурален билков продукт без странични действия. Приема се без лекарско предписание. Приемът е 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и стига за пълния курс от 3 месеца, а цената е 65лв / което е по-малко от  22лв/месец/ .

Поръчай директно от производителя с БЕЗПЛАТНА доставка  на най-добри цени през онлайн магазина тук>>ПОРЪЧКА >>bio-be.com/produkt/livo-herb/

или на телефон 0877765040/ понеделник-неделя 09:-19:00/

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!