Отслабване през зимата – мисията възможна!

  • admin
  • 26.11.2020
  • Коментарите са изключени за Отслабване през зимата – мисията възможна!
  • Uncategorized

Повечето хора през зимните месеци се отдават на спокоен живот без напрежение и без много движение, но продължават да консумират същото количество храна. Това няма как да не повлияе на нашата физика обикновено през зимата ние започваме да трупаме излишни килограми докато дойде пролетта и се опитаме да обуем любимия пролетен панталон и той се окаже, че е тесен или си сложим потник, но не ни харесва вече защото паласките са нараснали. Не бива да сте мърливи през зимните месеци и после да търсите начин да постигнете ефективно отслабване. ЗИМАТА е сезона през, който е добре да постигнете това (отслабване).

Предимства на зимното отслабване

1. През зимата обикновено хората имат много свободно време, това предполага и повече свободно време за тренировки, а всяка тренировка води до отслабване. Когато говорим за тренировки не е нужно да ходите до фитнес залата или задължително да тичате на сезона. Прости физични упражнения в домашни условия могат да ви помогнат не само да поддържате килограмите си в нормалните норми, но и дори да постигнете отслабване!

2. През зимата може да се възползвате от плодовете и да заместите тежките мазни храни, както и вредните за вашето здраве тестени изделия. Обикновено през зимата цената на мандарините, портокалите, бананите и ябълките са значително по-ниски в сравнение през летните месеци. Това прави зимния сезон много подходящ за плодови диети. А както знаем плодовите диети правилно прилагани могат да ни помогнат в постигане на целта – отслабване.

3. Ако започнете да се опитвате да отслабнете през зимата, това означава, че през пролетта би трябвало да имате вече едно по-слабо и стройно тяло. Освен това постепенното отслабване е полезно и не води до стрес на организма. Няма да сте потърпевши на йо-йо ефекта и пр.

4. Отслабването винаги повишава самочувствието, без значение дали е пролет, лято есен или зима. Но представете си изненадата на вашите приятели, след като смъкнете дебелите зимни дрехи и имате едно добре оформено тяло, без значение дали сте мъж или жена! Това би било голяма и приятна изненада за всички ваши близки, а и ще хванете окото.

Единственото важно нещо, за да постигнете отслабване това е да имате силна воля и желание. А опитате ли се ще го постигнете!

СЛИМО ХЕРБ – БИЛКОВА ФОРМУЛА ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ

  • Понижава телесното тегло
  • Забързва метаболизма
  • Стимулира изгарянето на мазнините
  • Премахва токсините от тялото
  • Потиска апетита
  • Съхранява мускулната маса
  • Повишава енергията

Как действа СЛИМО ХЕРБ?

Увеличава нивото на метаболизъм: Оказва положителен ефект при хора с проблеми свързани с щитовидната жлеза, тъй като хипотиреоидизмът  дори, когато се лекува може да понижи метаболизма.

Намалява мазнините в коремната област: Дисбаласнът на надбъбречната жлеза и хормоналните промени , обичайни за проблеми със щитовидната жлеза , често предизвикват бързо акумилиране на коремните мазнини. Ето защо Слимо херб е изключително ефективен при изчистването им.

Допринася за увеличаване на мускулния растеж:  Мускулите изгарят мазнини, което също допринася за повишен метаболизъм, полезен при намаляването на теглото и здравословното му поддържане.

Намалява холестерола и триглицеридите: Той като дори при лечение, много хора с проблеми с щитовидната жлеза имат повишени нива на холестерол и триглецериди , тази полза от продукта би могла да окаже въздействие върху здравословното им състояние.

Можете да поръчате СЛИМО ХЕРБ директно от онлайн магазина на производителя на най-добра цена тук >> ОНЛАЙН МАГАЗИН

или на телефон 08777 6 50 40 / всеки ден от 09:00 до 19:00ч./

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!