Детокс на дебелото черво след тежките празници

  • admin
  • 17.12.2020
  • Коментарите са изключени за Детокс на дебелото черво след тежките празници
  • Uncategorized

Стомахът ти и черния дроб ще бъдат облекчени след Коледното преяждане и цялото тяло ще получи повече енергия когато се отърве от токсините. Има още една полза –  ще се вталите малко. Не ти ли звучи чудесно?! Само с два свежи сока от плодове или зеленчуци на ден ще постигнеш чудото!

Изобилие от мазна храна, сладки, алкохол и какво ли още не по време на празника – не е нужно да си специалист по хранене, за да разбереш, че това  не е идеалния начин да се храниш. Дори повече, тялото ни го подсказва чрез болки в стомаха, умора, главоболие и за капак сланинки тук-таме.

Следователно след края на празниците е най-доброто време да започнеш детоксикация за почистване на тялото.

Не се страхувайте от детокса

Много хора смятат детокса за нещо ужасно и страшно, като например пиене на литри горчиви отвари и дъвчене на странни билки. Това е голяма грешка. Прочистването (детокса) на тялото може да бъде вкусно и лесно.

Има една разпространена грешка – хората започват изведнъж, без никаква подготовка. За да имаш възможно най-добър резултат, трябва да напредваш стъпка по стъпка и да позволиш на организма да свикне.

Детоксикацията с плодове и зеленчуци е вкусна и ефективна

Най-добрият източник на антиоксиданти са без съмнение пресните плодове и зеленчуци. Никакви изкуствени добавки и витамини не биха могли да заместят „живата храна“, така че консумирайте ги колкото можете повече – не може да сбъркате. Има едно общовалидно правило: Колкото са по-тъмни на цвят плодовете и зеленчуците, толкова по-силно детоксикиращо действие имат те. Затова най добри са: червено зеле; цвекло; черно грозде, горските плодове; кейл (диво зеле); листна целина; броколи и домати, но градински 🙂

Знайте, че всички видове плодове и зеленчуци имат „почистващ“ ефект за тялото. Така че, ако не обичате горе изброените видове, може да започнете с изцеждането на ябълки или моркови.

Детокс и прочистване на дебелото черво по- естествен път с помощта на изцяло билково средство без странични ефекти.

Немалко от продуктите за прочистване на червата са съставени от компоненти с дразнещ абразивен ефект, водещ след себе си до странични реакции като колики или диария. Също така тези продукти въздействат както на здравата лигавица, така и на токсичния биофилм в дебелото черво и по този начин вредят на храносмилателната система.

Затова препоръчваме да се използват само натурални билкови продукти, които не дразнят дебелото черво. Такъв продукт е Колон херб.

Колон херб помага на тялото по естествен път да се освободи от натрупаните токсични вещества, които оказват негативно влияние на върху здравето и качеството на живот!

Колон херб   ефективно помага при запек и прочиства стомашно-чревния тракт по- естествен път при регулярните изхождания, без да предизвиква излишен дискомфорт.

Продуктът не съдържа съставки, оказващи негативно влияние върху здравата лигавица. Напротив, добавката овлажнява и възстановява чревните стени по щадящ начин.

“ Детоксикацията е необходима за съвременния човек, защото дори и да се храни здравословно е изложен на различни замърсители като околна среда, стрес, битова химия, лекарства. За момента аз препоръчвам на моите пациенти да приемат Колон херб, защото това е единственият продукт, който съм срещал, който не само прочиства идеално червата, но и не създава дискомфорт по време на приема, което знаем колко е важно предвид факта, че сме работещи хора и ни е невъзможно да си стоим в къщи по цял ден, близо до банята, докато правим детоксикацията си. “  – д-р Атанасов

КАК ДЕЙСТВА КОЛОН ХЕРБ?

Предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт

Регулира перисталтиката на червата

Подпомага храносмилането и пази от стомашно-чревни неразположения

Благотворно повлиява процесите на смилане, абсорбция и изхвърляне на хранителните вещества

Подпомага изхвърлянето на отпадъци и токсини от чревния тракт

Опитът на медиците демонстрира, че третирането на хроничните заболявания е по-трудно, ако пациентът не се е погрижил за своята детоксикация. Тя следва да се извършва периодично при смяна на сезоните или на интервал от половин година.

Иновативната формула на  Колон херб  със сигурност е решение за всеки, който иска превантивно да прочисти стомашно-чревния си тракт, както и за тези които вече имат установени заболявания.

Колон херб е повече от хранителна добавка. Продуктът предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт.

Колон херб дава възможност да се премахне нездравословния биофилм в домашни условия, по сигурен начин, лесно и удобно. Тя може да бъде извършена в рамките на 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и е достатъчна за провеждане на пълния 3 месечен курс. Приема се по 2 капсули на ден сутрин.

Къде да отрием Колон херб?

Колон херб, можете да поръчате на телефон 08777 6 50 40 или директно през онлайн магазина – www.bio-be.com , като ще Ви бъде доставен с безплатна доставка до адрес или офис на Еконт.

Наличен е и в избрани АПТЕКИ в страната. Аптеките, от които можете да го закупите, можете да намерите тук >> АПТЕЧНА МРЕЖА 

ВАЖНО! Колон херб е натурален Аюрведа продукт без лекарско предписание. 100% билкова формула , без противопоказания .

Цена: 64лв за опаковка със 180 капсули, която стига за пълния курс от 3 месеца. Доставката е БЕЗПЛАТНА!

Ползи от употребата на Колон херб:

*Почиства ефективно червата;
*Осигурява ви повече енергия;
*Отслабвате по-бързо;
*Подобрявате метаболизма си;

*Успокоява болката;
*Има противоалергични и противовъзпалителни свойства;
*Регенерира клетките;
*Оказва ефект, подобен на антибиотик;

ПАКЕТ „ДЕТОКС“: Клетъчен ДЕТОКС и прочистване на дебелото черво! Прочистване на лимфата, кръвта и клетките!