Как да възстановим черния си дроб след употреба на алкохол?

  • admin
  • 17.12.2020
  • Коментарите са изключени за Как да възстановим черния си дроб след употреба на алкохол?
  • Uncategorized

Редовната консумация на алкохолни напитки оказва силно влияние върху цялото тяло, но най-голямо влияние оказва върху черния дроб.

Колкото по-дълго човек пие алкохол, толкова по-малка е вероятността да се възстанови черният му дроб.

Възстановяване

Научно доказано е, че алкохолът буквално убива чернодробните клетки. Ако това вещество редовно навлиза в тялото, се появяват неприятни последици: съединителните мускули растат, отделя се жлъчна киселина и расте мастната тъкан.

Когато човек приема алкохол веднъж или рядко, тялото бързо се справя с разграждането на етанола и извежда токсините от тялото. Освен това има всички шансове за възстановяване на черния дроб, ако той е повреден само с 20%.

Ако човек редовно пие алкохол, шансовете за връщане на обичайното състояние на черния дроб са минимални. В допълнение, поне някои подобрения настъпват след цял курс на рехабилитация.

Колко бързо се възстановява черният дроб?

Времето за възстановяване на черния дроб зависи от много фактори. Например количеството алкохол и периодът.

Ако се чувствате неразположени и искате да помогнете на тялото да функционира нормално, трябва да поддържате воден баланс, да ограничите мазното и острото и да приемате билкови отвари. След еднократна доза черният дроб се нормализира след 72 часа.

Ако консумацията на алкохол продължи повече от два дни, черният дроб ще се възстанови много по-бавно. По правило лекарите определят срок от шест месеца, но това зависи от състоянието на органа и количеството консумиран алкохол.

При хроничен алкохолизъм шансовете за възстановяване на черния дроб са склонни към нула. Освен това на фона на пристрастяването могат да се появят и други заболявания.

Лечението им може да продължи дълго време. Някои случаи на увреждане на черния дроб изискват хирургическа намеса и рехабилитация.

Кой е най-щадящият и ефективен метод за профилактика и прочистване на черния дроб от вредното влияние на алкохола и нездравословната храна?

Важно е да знаете, че за да прочиствате с медикаменти черния си дроб, трябва да го правите с продукти, които са напълно натурални, без да съдържат химикали и други вредни вещества. Такъв продукт е Ливо херб – натурален Аюрведа продукт със 100% натурални съставки и доказана формула, която ефективно прочиства черния дроб и жлъчката.

ЛИВО ХЕРБ е изцяло натурален Аюрведа продукт, който подпомага нормалното функциониране на черния дроб и елиминира натрупаните в него токсини. ЛИВО ХЕРБ благоприятно повлиява възстановителните процеси в черния дроб  като предпазва чернодробните клетки от вредното въздействие на свободните радикали. Продукта има благотворно действие върху черния дроб, и при следните състояния: хронични хепатити и чернодробни възпаления, токсични увреждания, алкохолна интоксикация, цироза, стеатоза и др.  ЛИВО ХЕРБ може да се използва за предпазване на черния дроб от увреждане при прекомерна употреба на алкохол, тежки и мазни храни, при прием на увреждащи черния дроб лекарства и др.

Как действа ЛИВО ХЕРБ?

  • Прочиства черния дроб от токсините, бактериални и вирусни инфекции, пестициди, лекарства, алкохол
  • Спомага за отделянето на токсичните вещества от организма и пречиства черния дроб и жлъчката на клетъчно ниво
  • Регулира стойностите на чернодробните ензими.
  • Подобрява обмяната на липидите
  • Защитава клетъчните мембрани
  • Предпазва черния дроб от увреждане
  • Засилва естествените процеси на детоксикация

Ползи от приема на ЛИВО ХЕРБ:

  • Нормално и здравословно функциониране на черния дроб
  • Благоприятно повлияване на възстановителните процеси в черния дроб
  • Нормални функции на стомашно-чревния тракт и храносмилането
  • Естествено пречистване на организма от токсини и тежки метали
  • Намаляване на последиците от нездравословно хранене, приема на алкохол и токсичните ефекти на някои лекарствени препарати
  • Стимулиране на изхвърлянето на отпадните вещества от дейността на човешкия организъм

*ВНИМАНИЕ! Ливо херб е сертифициран , напълно натурален билков продукт без странични действия. Приема се без лекарско предписание. Приемът е 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и стига за пълния курс от 3 месеца, а цената е 65лв / което е по-малко от  22лв/месец/ .

Поръчай директно от производителя с БЕЗПЛАТНА доставка  на най-добри цени през онлайн магазина тук>>ПОРЪЧКА >>bio-be.com/produkt/livo-herb/

или на телефон 0877765040/ понеделник-неделя 09:-19:00/

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!