Защо някои хора боледуват по- често от други?

  • admin
  • 17.12.2020
  • Коментарите са изключени за Защо някои хора боледуват по- често от други?
  • Uncategorized

Задавали ли сте си въпроса защо боледуваме? Не, не е заради вредните бактерии и вируси, които въздействат на организма ни, причинявайки ни заболяване. Човек сам се поддава на болестта, тъй като не се е научил да си изработи начини за защита. Не ви звучи правдоподобно ли? Прилича ви на философстване? Тогава четете по- нататък.

Доказателство в полза на това, че вирусите не са причина за заболяванията е фактът, че по време на епидемия или при лоши метеорологични условия не всички се разболяват. Част от хората боледуват много

Слушайте тялото си, когато сте болни

рядко, но има определен „контингент“, който винаги се   разболява.

Защо се получава така?

Нашето тяло е създадено толкова универсално, че в идеалния случай, ако ги нямаше някои неблагоприятни условия, съпътстващи нашето съществуване, ние на практика нямаше да боледуваме. Всичко в тялото ни се осъществява с помощта на автоматичното саморегулиране и точно поради това ние се отпуснахме и спряхме да обръщаме внимание на организма си, докато той не започне да ни изпраща тревожни сигнали.

Организмът ни се справя с болестите, използвайки всичките методи, с които разполага. Но ако те всички са блокирани и не работят, организмът ни търси помощ от нас, проявявайки симптоми на болестта.

Точно в този момент човек трябва да се включи, да почувства от какво се нуждае тялото му. Например, когато човек е болен, организмът ни хвърля всичките си сили да се бори с болестта, затова по време на заболяване чувстваме слабост и загуба на апетит. Тялото ни просто няма сили за усвояването на храната, а и тя не му е нужна.

Но, колкото и странно да ви звучи, много често близките започват да карат болния да яде насила, позовавайки се на факта, че той се нуждае от сили, за да се възстанови. Не е ясно откъде се е взело това глупаво предубеждение. Дори кучето, когато се натрови, няколко дни не се храни, а предпочита да си почива, да пие вода и да дъвче билки, като по този начин помага на организма си да се справи с болестта.

Всъщност, не само кучето, а и всички животни реагират така, следвайки древните си инстинкти и сигнали.

Допълнителна помощ за укрепване на имунитета и предпазване от вируси 

Можем да засилим имунитета си и да избегнем вирусите по- изцяло натурален и билков път с помощта на древната наука – Аюрведа.

ИМУНО ВЕДА е изцяло натурален Аюрведа продукт, който допринася за правилното функциониране на имунната система, като активира защитните сили на организма срещу различните вируси и бактерии. Приемът на ИМУНО ВЕДА е изключително подходящ за подсилване на имунитета през грипните периоди, както и през останалото време за общо укрепване на организма. Редовния прием на ИМУНО ВЕДА допринася за повишаване на имунитета и защита на организма от развитието на настинки, грип и други вирусни инфекции през грипните периоди, при хора с повтарящи се инфекции, хора, които често боледуват и такива с хронични заболявания. Освен това ИМУНО ВЕДА премахва хроничната умора, тонизира организма и подкрепя функциите на дихателната, сърдечно-съдовата, стомашно-чревната и урогениталната системи.

ИМУНО ВЕДА – За Силен Имунитет

  • Подобрява работата на имунната система
  • Намалява умората и ободрява
  • Има  имуностимулиращо действие ,антиоксидантно действие ,антивирусно действие, адаптогенно действие, антимикробно действие
  • Подпомага тялото при стрес и депресия
  • Грижи се за нормалната функция на панкреаса, черния дроб и бъбреците
  • Спомага бързото възстановяване след прекарани операции

 

БЕЗПЛАТНА доставка до адрес или офис на ЕКОНТ

Бързи поръчки на :    0877765040 /всеки ден от 09:00-19:00ч./3