Маслото от риган: по-силно от антибиотиците, защото то убива и вирусите и паразитите!

  • admin
  • 17.02.2021
  • Коментарите са изключени за Маслото от риган: по-силно от антибиотиците, защото то убива и вирусите и паразитите!
  • Uncategorized

Обичам да пътувам и имах щастието да пътувам до Колумбия, Тайланд, Перу и Непал през миналата година. Тези страни са красиви и екзотични за туристите, но санитарните условия и водоснабдяването в тях—както и приготвянето на храната—не се радват на същите стандарти които имаме в Съдинените. Въпреки вземането на всички предпазни мерки, моята половинка и аз се разболяхме сериозно в Колумбия. Всъщност бяхме болни цели две седмици и половина след като се прибрахме у дома с всички симптоми на инфекцията гиардия, която е амебична паразитна инфекция. Симптомите включват: висока температура, болки по цялото тяло, силни болки в стомаха, диария, гадене, отслабване. Беше ужасно!

Обичайното конвенционално лечение за инфекциите гиардия включва антибиотик по рецепта, който, както вие вероятно вече знаете, убива и всички полезни бактерии в тялото ви наред с вредните такива. Освен това, много инфекции днес са резистентни на антобиотици, което ги прави дори още по-трудни за елиминиране с конвенционалните антобиотици. Преди да прибегна към антибиотици, реших първо да опитам доказан естествен лек.

След като проучих въпроса, аз купих капсули с масло от риган, приемах ги по предписание и бях като нов след 24 часа. Вече не пътуваме без този лек—и той ни спасява множество пъти! Веднага щом почувствам, че ме връхлитат проблеми с корема, започвам да пия препоръчаното количество като предпазна мярка, и воала! Всичко е наред! Всъщност мога да кажа, че след пътешествието до Колумбия пътувах до Тайланд, Перу и Непал и вече нямах абсолютно никакви „проблеми”!

Маслото от риган е спасението!

Риган се използва още в древна Гърция като много ефикасна лечебна билка. Гърците го използвали при рани, ухапвания от насекоми, ухапвания от змии, храносмилателни и дихателни инфекции–и има защо–маслото от риган е най-доброто естествено антибиотично, противовирусно и противогъбично средство!

Етеричното масло от риган е научно доказано, че убива бактериални, вирусни, гъбични инфекции и паразити като гиардия и амебични инфекции. Маслото от риган всъщност научно е доказано, че е ефикасно дори срещу резистентни на антибиотици патогени.

Маслото от риган също така е невероятно ефикасно при хранителни натравяния, стомашен грип, инфекции кандида, тения, екзема, синусови инфекции, гъбички по ноктите, акне, кожни инфекции, ухапвания от насекоми, брадавици, алергии и други. Обаче, маслото от риган е много силно и може да дразни, така че трябва да се разрежда в масло носител при използване върху кожата.

Когато се приема вътрешно е най-добре да се купи и приема под формата на капсули, за да получавате правилната сила и доза.

Активните съставки в маслото от риган включват феноли, карвакол (60-80%) и тимол (5%), които са неговите антисептични, противогъбични, противовирусни и антиоксидантни компоненти. Други съставки са терпените, пининът и терининът и те подсилват антисептичните, противовирусните, противовъзпалителните и анестетичните свойства на билката.

Като цяло има проведени над 800 изследвания, изследващи маслото от риган и неговите лечебни способности.

Научно доказано е, че карваколът е много ефикасен в убиването на опасните стафилоколи, норовирус, E.coli, листерия, кампилобактер и салмонела—всички организми, които причиняват силно хранително натравяне. Дори по-добре от антибиотик (който убива само бактериите), карваколът е много ефикасен и против вирусите. Карваколът също така е противовъзпалително средство и може да се използва за успокояване на зачервявания и отоци, причинени от наранявания или от алергични реакции и от ухапвания от насекоми. Изследвания показват, че карваколът противодейства на свръхрастеж на кандида в устата и храносмилателния тракт, спомага убиването на раковите клетки, и дори помага за снижаването на кръвната захар.

Етеричното масло от риган е един от най силните и разностранни естествени лекове. Винаги го имайте у дома си и със сигурност ще можете да се наслаждавате на мощните му и ефикасни лечебни свойства. Тук е добре да споменем и за мощното действие на кверцетина в битката с вирусите.

Кат Иблинг