Колон Херб – Прочистване На Стомашно-Чревния Тракт И ДЕТОКС

  • admin
  • 12.04.2021
  • Коментарите са изключени за Колон Херб – Прочистване На Стомашно-Чревния Тракт И ДЕТОКС
  • Uncategorized

Всекидневно в телата ни попадат различни отпадъчни вещества и токсини , с които организмът ни не може да се пребори сам. Ден след ден тези вредни отпадъци се натрупват, запушват артериите, затрудняват работата на органите ни и започваме да се чувстваме все по-зле, по-уморени, разконцентрирани. Появяват се запек, диария, сенки по очите, наддаваме на тегло, имаме лош дъх и лошо храносмилане, чувстваме се подути, болни и неспособни да се радваме на живота.

Детоксикацията на организма е единственият начин за предотвратим този сценарии. Това е начинът да помогнем на черния дроб, бъбреците, лимфната система, кожата и кръвта, да заработят на пълни обороти и да се справят с токсините. Редовната детоксикация пречиства цялото тяло, премахвайки токсичните вещества, депонираните отпадъци, паразитите и тежките метали от дебелото черво.

Здравето на храносмилателната система е от голямо значение за доброто състояние на целия организъм и в тази връзка днес ще говорим за нуждата от чревния детокс.


Най-важният орган в храносмилателната система е дебелото черво. Когато храната попадне в тялото, тя се усвоява най-вече в тънките черва, където се извличат витамините и минералите. След това храната се премества в дебелото черво. Дебелото черво извлича водата и бактериите и помага за разграждането на храната, която трябва да напусне тялото. Основната му функция е именно да „пречиства“, ето защо трябва да се грижим за него.

Редовното чревно прочистване носи редица ползи и превенция от някои заболявания. То е популярно алтернативно средство за защита, което премахва токсините, вредните вещества, като слуз и сухи изпражнения. Някои хора използват чревния детокс, за да облекчат запека и нередовния стомах. Периодичният детокс може да се използва и за справяне с излишните килограми и резултатът да е още по-добър.


Все по-голямото количество токсични храни и замърсените въздух, вода и околна среда, правят прочистването на организма и тялото по-важна задача от когато и да било.


Детоксикацията е процес, при който човек прави промени в начина си на живот, за да изчисти тялото си от вредни токсини, които могат да навредят на здравето му.

Много хора не осъзнават, че много от физическите заболявания и неразположения, които изпитват ежедневно, са резултат от организъм, натоварен с опасни токсини, който отчаяно се нуждае от детоксикация.

Признаци за токсично претоварване, които могат да бъдат облекчени с Детоксикация:

  • Подуване на корема, газове и запек;
  • Постоянно чувство на умора и тежест;
  • Натрупани мазнини в корема;
  • Забавен метаболизъм;
  • Кожни проблеми, чупливи нокти и коса;
  • Раздразнителност и чести промени в настроението.

Колон херб помага на тялото по естествен път да се освободи от натрупаните токсични вещества, които оказват негативно влияние на върху здравето и качеството на живот!

КОЛОН ХЕРБ е натурален Аюрведа продукт за цялостно прочистване на стомашно-чревния тракт от натрупаните вредни отлагания, токсини, паразити, бактерии и чревни отпадъци.

Немалко от продуктите за прочистване на червата са съставени от компоненти с дразнещ абразивен ефект, водещ след себе си до странични реакции като колики или диария. Другите продукти за детоксикация въздействат както на здравата лигавица, така и на токсичния биофилм в дебелото черво и по този начин вредят на храносмилателната система.

Колон херб прочиства стомашно-чревния тракт по- естествен път при регулярните изхождания, без да предизвиква излишен дискомфорт.

Продуктът не съдържа съставки, оказващи негативно влияние върху здравата лигавица. Напротив, добавката овлажнява и възстановява чревните стени по щадящ начин.

Колон херб дава възможност да се премахне нездравословния биофилм в домашни условия, по сигурен начин, лесно и удобно. Тя може да бъде извършена в рамките на 3 месеца. Една опаковка съдържа 180 капсули и е достатъчна за провеждане на пълния 3 месечен курс.

ДЕЙСТВИЕ:

  • Предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт
  • Регулира перисталтиката на червата
  • Подпомага храносмилането и пази от стомашно-чревни неразположения
  • Благотворно повлиява процесите на смилане, абсорбция и изхвърляне на хранителните вещества

КОЛОН ХЕРБ се предлага в избрани АПТЕКИ. Списъка с всички АПТЕКИ, можете да намерите тук >> АПТЕЧНА МРЕЖА

Можете да поръчате КОЛОН ХЕРБ директно от производителя на телефон: 0877765040 или през онлайн магазина – www.bio-be.com. Доставката е БЕЗПЛАТНА и се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма!

Повечето продукти, които се предлагат на пазара са на цени от 49-70лв и стигат само за 1 месец!

КОЛОН ХЕРБ съдържа 180 капсули и стига за пълния курс от 3 месеца! Цената е 64лв / което е по-малко от 22лв на месец/ , а доставката е напълно БЕЗПЛАТНА.

100% натурален Аюрведа продукт с чисти екстракти и сертификати за качество!

Над 20 000 доволни клиенти!