Карди херб – грижа за сърцето и кръвоносната система

 • admin
 • 13.04.2021
 • Коментарите са изключени за Карди херб – грижа за сърцето и кръвоносната система
 • Uncategorized

Според специалисти, съвременният начин на живот е един от виновниците за големия процент кардиологични проблеми.

Въпреки негативната статистика, най-вече от самия човек зависи да се поддържа здрав и да вземе мерки, за да се предпази от сърдечносъдови заболявания и проблеми с кръвообращението.


Хипертонията, известна като високо кръвно налягане, е болестно състояние, при което високото кръвно налягане е хронично високо.


Хипертонията сама по себе си рядко е тежка, за да причини симптоми, а повишеното кръвно налягане не е заболяване, но често изисква лечение благодарение на краткотрайното и дълготрайното си въздействие върху много органи. Постоянната хипертония е един от рисковите фактори за удари, инфаркти, сърдечна недостатъчност и артериална аневризма и е основната причина за хронична бъбречна недостатъчност. Дори и умереното покачване на кръвното налягане води до по-кратка продължителност на живота.

ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ НАЙ-ЧЕСТО НЯМА СИМПТОМИ

Точно тази липса или неразпознаването на симптомите, в съчетание с възможните тежки усложнения (инсулти, инфаркти, дисекации) води до името “тих убиец”. В класацията на водещите причини за смъртност в България сърдечносъдовите заболявания и в частност инсултът са на първо място. Голяма роля за това играе хронично повишеното кръвно налягане.


От хората в зряла възраст над 30% са хипертоници. От тях над 95% нямат точно определена причина за високото си кръвно.


Има ли лечение ?

Лечението изисква промяна в начина на живот. При наднормено тегло, се препоръчва отслабване. Другите общи мерки включват: консумиране на храна с ниско съдържание на сол и хранене с повече плодовете и зеленчуците. Освен това трябва да се избягва кофеинът и мазнините. Мерките срещу стреса също са част от терапевтичната програма при високо кръвно. Това може да стане с помощта на различни техники, масаж, терапия или просто почивка.

 Освен мерките, които следва да се предприемат, медицината разполага и с медикаменти, които спомагат контрола на състоянието.  Един доста ефективен продукт е Карди херб. Голям плюс при него е, че той е изцяло билков и натурален и може да се приема без лекарско предписание, защото няма никакви странични действия.

КАРДИ ХЕРБ е изцяло натурален Аюрведа продукт, който подпомага нормалната дейност на сърцето и на цялата сърдечно-съдова система, както и се грижи за поддържането на нормално кръвно налягане. Натуралните съставки на КАРДИ ХЕРБ, повлияват много добре различни нарушения свързани със сърдечно-съдовата система, включително и хипертония (високо кръвно налягане). КАРДИ ХЕРБ влияе изключително добре на състоянието на организма при сърдечни проблеми, доставя енергия на сърцето, подобрява работата на сърдечния мускул и предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали. Продуктът подпомага организма за намаляване последиците от прекарани инфаркти и инсулти, увеличава силата на сърдечните съкращения и притока на кислород. С течение на годините по кръвоносните съдове могат да се натрупат плаки и да се наруши еластичността им. Това може да доведе до запушване на малките кръвоносни съдове на сърцето, което да ограничи снабдяването на сърцето с кислород и да предизвика инфаркт. Най-честите причини за проблеми със сърцето са: неправилните хранителни навици, заседналия начин на живот, затлъстяването, тютюнопушенето, алкохолът и други. Редовната употреба на КАРДИ ХЕРБ спомага за намаляване на риска от образуване на тромби, противодейства на повишаването на “лошия холестерол” в кръвта и намалява риска от образуване на атеросклеротични плаки върху стените на кръвоносните съдове.

ДЕЙСТВИЕ НА КАРДИ ХЕРБ:

 • Ефективен при високо кръвно налягане (хипертония)
 • Понижава „лошия“ холестерол и пречиства кръвоносните съдове
 • Нормализира кръвното налягане
 • Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система
 • Спомага за значително намаляване на вероятността за получаване на инфаркт и инсулт
 • Очиства съдовите стени от натрупани атеросклеротични плаки
 • Поддържа нормалната пропускливост на стените на кръвоносните съдове
 • Действа като профилактично средство при рехабилитация при мозъчен инсулт, сърдечен инфаркт и други заболявания на сърдечно-съдовата система
 • Профилактично приемане на КАРДИ ХЕРБ допринася за поддържане нормални нива на холестерол в организма

КАРДИ  ХЕРБ се предлага в избрани АПТЕКИ. Списъка с всички АПТЕКИ, можете да намерите тук >> АПТЕЧНА МРЕЖА

Можете да поръчате КАРДИ ХЕРБ директно от производителя на телефон: 0877765040 или през онлайн магазина – www.bio-be.com. Доставката е БЕЗПЛАТНА и се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма!

Повечето продукти, които се предлагат на пазара са на цени от 49-70лв и стигат само за 1 месец!

КАРДИ ХЕРБ съдържа 180 капсули и стига за пълния курс от 3 месеца! Цената е 68лв / което е по-малко от 23лв на месец/ , а доставката е напълно БЕЗПЛАТНА.

100% натурален Аюрведа продукт с чисти екстракти и сертификати за качество!

Над 18 000 доволни клиенти!