Онколог посочи храните, поддържащи работата на червата – перфектна

  • admin
  • 07.10.2021
  • Коментарите са изключени за Онколог посочи храните, поддържащи работата на червата – перфектна
  • Uncategorized

Можете да подобрите функцията на червата и да подобрите метаболизма, като ядете правилните храни. Онкологът Елена Смирнова е съставила меню, което ще помогне за постигането на тази цел. По-добре е да започнете сутринта с чаша чиста вода. Нежно стимулира червата. Лекарят подчерта, че не си струва да добавяте лимон, тъй като той е агресивен за лигавицата. Можете да добавите мед.

За закуска протеинът е идеален. Например извара или варени яйца. За първото хранене можете да изберете бавни въглехидрати – зърнени храни и зеленчуци. Плюсовете и минусите на традиционната закуска бяха описани от City + .

За обяд е по-добре да зареждате тялото си по-сериозно. Едно хранене трябва да включва протеин под формата на месо или риба, супа с ниско съдържание на мазнини и салата от пресни зеленчуци. Месото също се счита за важна част от ежедневната диета.

„В идеалния случай – печена ябълка, плодова салата с неподсладено кисело мляко, кефир със сушени плодове“, Елена Смирнова изброи най-полезните храни за закуска.

Можете да вечеряте с месо или риба и гарнирани със зеленчуци. По-добре е да се откажете от пастата, елдата или картофите.

Заменете обичайните си храни със запечен карфиол или зеленчукова яхния. Що се отнася до водата, тогава трябва да пиете много. Тук лекарят посъветва да не се хвърляте веднага на два литра на ден, ако преди това сте пили много по-малко. Увеличаването на количеството приемана течност е добре да се случва постепенно.

Плодовете и зеленчуците, които са полезни за черния дроб, са изброени от диетолозите в интервю за INFOX . Специалистите препоръчват предимно чесън и грейпфрут.

КОЛОН ХЕРБ – за прочистване на дебелото черво и пълен ДЕТОКС!

  • Предлага цялостно решение за здравето на стомашно-чревния тракт
  • Регулира перисталтиката на червата
  • Подпомага храносмилането и пази от стомашно-чревни неразположения
  • Благотворно повлиява процесите на смилане, абсорбция и изхвърляне на хранителните вещества
  • Подпомага изхвърлянето на отпадъци и токсини от чревния тракт

Бърза поръчка на телефон : 0877765040 /всеки ден между 09:00-19:00/ с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на следващият ден!