Невероятен! Кажете сбогом на разширените вени завинаги! Всеки трябва да знае тази тайна рецепта!

  • admin
  • 26.09.2023
  • Коментарите са изключени за Невероятен! Кажете сбогом на разширените вени завинаги! Всеки трябва да знае тази тайна рецепта!
  • Uncategorized

Невероятен! Кажете сбогом на разширените вени завинаги! Всеки трябва да знае тази тайна рецепта!

Съставки

Картофи – 2 бр
Мед – 2 супени лъжици

Начин на приготвяне

В една купа поставяме двата картофа. Изсипваме една чаена лъжица сода бикарбонат и натриваме картофите. Наливаме вода, колкото да покрие картофите и оставяме за 10 минути.

Измиваме картофите с чиста вода. Нарязваме ги на парчета и ги добавяме в блендер. Смиламе добре. Изсипваме получената смес в купа и добавяме меда. Разбъркваме добре.

Нанасяме сместа на дебел слой върху засегнатите от разширени вени участъци. Завиваме с найлоново фолио и кухненска кърпа. Оставяме да действа цяла нощ. На сутринта отмиваме с топла вода в продължение на 3 седмици. След това правим пауза за 7 дни и повтаряме курса на лечение.

Картофи

Картофите са многофункционален натурален помощник в борбата с множество заболявания. Тези грудкови растения дадени ни от природата имат широко приложение в народната медицина: от лечение на шипове, до облекчаването на симптоми на високо кръвно, разширени вени и лечението на циреи.

Мед

Медът е уникален натурален продукт, който премахва много здравословни проблеми. Използва се при венозни заболявания от много дълго време и не едно поколение знае неговите лечебни свойства.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.