Само за 3 дни черният ви дроб ще бъде кристално чист! Лекува всички болести! Тази рецепта изненада всички

  • admin
  • 27.09.2023
  • Коментарите са изключени за Само за 3 дни черният ви дроб ще бъде кристално чист! Лекува всички болести! Тази рецепта изненада всички
  • Uncategorized

Само за 3 дни черният ви дроб ще бъде кристално чист! Лекува всички болести! Тази рецепта изненада всички

Съставки

Червен лук – 2 глави
Вода – 500 мл
Домат – 2 бр
Джинджифил – 10 г
Лимон – 1 бр

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и го поставяме в тенджера, добавяме 500 милилитра вода и варим за 10 минути. След това прецеждаме.

Измиваме и нарязваме на малки парчета доматите, добавяме ги в блендер. Смиламе ги добре. Наливаме доматения сок в кана. Добавяме прецедената вода, в която сме варили лука.

Настъргваме парчето джинджифил. С помощта на цедка и лъжица изстискаме сока в каната. Добавяме сока на един лимон. Разбъркваме добре.

Три пъти седмично пием по една чаша на гладно.

Червен лук

Червеният лук е зеленчук, който има уникални лекарствени свойства. Той може да намали холестерола и захарта в кръвта, да има благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт и да обогати организма с витамин С, защото съдържа два пъти повече от него, отколкото лимоните и ябълките. Най-доброто му приложение обаче е за подобряване работата на черния дроб.

Джинджифил

Джинджифилът помага за намаляване на риска от чернодробна хепатоза. Той стимулира разтварянето на мазнини от дванадесетопръстника. Джинджифилът подпомага точно тази функция, като ускорява метаболизма на мазнините в нашия организъм.

Той се препоръчва при хранителни отравяния. Укрепва стените на кръвоносните съдове. По този начин функцията на черния дроб се подобрява, защото се насища с кислород.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.