Здравословен чай от лимон и карамфил! Почиства черния дроб и червата от гъбички, бактерии и паразити

  • admin
  • 13.10.2023
  • Коментарите са изключени за Здравословен чай от лимон и карамфил! Почиства черния дроб и червата от гъбички, бактерии и паразити
  • Uncategorized

Здравословен студен чай от лимон и карамфил! Почиства черния дроб и червата от гъбички, бактерии и паразити

Черният дроб изпълнява изключително важни функции. Неговите клетки прочистват тялото от токсини. Но неправилният начин на живот и продължителното лечение с лекарства могат да забавят функционирането на органа. В този случай се изисква външна помощ.

За прочистване на черния дроб се използват не само лекарства, но и алтернативни методи за лечение. Предлагам Ви една много лесна и здравословна рецепта!

Съставки

Лимон – 1 бр
Карамфил – 2 бр
Вода – 250 мл
Мед – 1 чаена лъжица

Начин на приготвяне

Обелваме лимона и го нарязваме на кубчета. Поставяме парчетата лимон в блендер, добавяме карамфила и водата. Смиламе добре.

Прецеждаме в една чаша и добавяме меда. Пием по една чаена чаша в продължение на една седмица.

Карамфил

Карамфилът се използва от дълбока древност за прочистване на организма от паразити. Паразитите са често срещан здравословен проблем, от който страдат много хора. Трите най-известни и ефективни билки за унищожаване на паразити са зелен орех, пелин и карамфил. Тези три билки се считат за най-мощните билки за убиване на паразити от повечето практикуващи функционална медицина.

Лимон

Лимоните са богати на витамин C, който подобрява метаболизма и подпомага по-бързото изчистване на токсините в организма. Освен това витаминът е естествен антиоксидант, който предпазва от свободни радикали.

ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които имат хронично заболяване, употребяват лекарства,
бременни са или кърмят, както и тези с алергии, трябва да се консултират първо с лекар.